Előrendelhető

Hová ment John? Labirintus lapozó “Smart Wonders”

Előrendelhető

Cikkszám:86448
A termék nincs készleten. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Webáruházunk és üzleteink kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

5 999 Ft

Hová tunt John, a délceg kakas? Ophélie tyúk már nagyon aggódik… Segíts neki megkeresni férjét, ebben az izgalmas könyv-labirintusban, ahol a lapok nem feltétlenül sorban egymás után következnek. Számos ösvény közül választhatsz minden oldalon, amelyek hol elore, hol hátra visznek a könyvben. És akárhányszor “olvasod” is, utad nem lesz még egyszer ugyanolyan… Vajon rengeteg kaland után sikerül Ophélie-nek felkutatni férjét?

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

A Lilliputiens alkalmazás letöltése után a könyv egyes oldalain található “Smart Wonders” ikonok beolvasása 3 különbözo, kiterjesztett valóságon alapuló játékot aktivál az applikációban:

  1. Hová mentek a csibék? Ophélie tyúk három kiscsibéjét keresi. A rosszcsontok egy nagy fán bújtak el elole! Mozgazd meg az ágakat, hogy lásd, melyikük hol rejzozik. De vigyázz, nem csak csibék bújkálnak a fán!
  2. Hol van John herceg? Tényleg csak varangyok laknak a tóban? Biztosan nem, érzodik a varázslat a levegoben… Csókold meg hát a békákat, hogy kiszabadítsd John herceget a varangyborbol!
  3. A sziklaszirt: Ophélie és csibéi a hegyekben kirándulnak. Az egyik sziklánál bizony át kell ugrani a szakadék fölött a túloldalra. A zöld csibének már sikerült, most testvérein és Ophélie mamán a sor. Segíts nekik nekifutni, lendületet venni, és jó nagyot ugrani!
Márka

Korosztály

,

Nem

Az oldal tetejére