fbpx
ÚjdonságElőrendelhető

Via Magica társasjáték

Előrendelhető

Cikkszám:HURVMRS
A termék nincs készleten. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Webáruházunk és üzleteink kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

6 990 Ft

Lépjetek a Mágia Útjára a Via Magica és öltsétek fel a talárotokat, koncentráljatok teljes erőtökkel, figyelmetekkel a varázslásra.
Nyissatok mágikus kapukat az univerzumban, teremtsetek mágiával hidakat, látogassatok meg varázsbirodalmakat, , és kössétek össze az egzotikus birodalmakat.

A vizsgahelyzetben mindenki izgul, muszáj jól helytállni. Ez van a varázslóakadémián is, feladatotok pedig varázslók bőrébe bújva sikeresen levizsgázni. Menni fog?

Azonban fel is kell készülni a vizsgára:
-az Animus szellemek jelölőit a húzózsákba szórjátok
-mindenki számára elérhető/látható helyre helyezzétek a jutalom kártyákat
– tegyetek ki a játéktérre 5 portált
-osszatok játékosonként 6-6 portállapot
– a húzózsák pedig a legidősebb tanonchoz kerül, (ő lesz a kezdő fogó), minden tanonc kap 7-7 kristályt.

Varázskör:
Jól láthatóan kihúz egy Animus szellemet a zsákból, a kezdő játékos mindenki számára, majd mindenki a készletéből 1-et ráhelyezhet valamelyik portálra. Amíg elő nem kerül egy vadszellem, ez addig ismétlődik. Ez a kristályosítás folyamata, majd ezután következik a portálok aktiválása. Minden egyes portál kártyán 2-6 Animus kristályhely található, ahová gyűjteni kell az esszenciákat. Mondjátok ki jól hallhatóan a varázsigét, amikor egy portál összes üres mezője megtelik: INCANTATUM! Majd ezek után a kártyáról a kristályokat helyezzétek vissza a készletetekbe és hajtsátok végre az éppen megnyitott portál képességét, majd a portált helyezzétek át a megnyitott portáljaitoknak fenntartott helyre. A középen lévő 5 közül válasszatok egy újabb portált, vegyétek magatok elé és a megüresedett helyet töltsétek fel a játéktéren.

Játékidő: kb. 30perc
Játékosok száma: 2-6 fő

 

Beszállító

Korosztály

, ,

Nem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Az oldal tetejére