fbpx
ÚjdonságElőrendelhető

Vörös előőrs társasjáték

Előrendelhető

Cikkszám:LSROUTP
A termék nincs készleten. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Webáruházunk és üzleteink kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

8 690 Ft

Elvtársak, munkára fel!

Tudjuk mi a legjobb államforma, ezért igyekszünk hát egy kis kommunista országot létrehozni.

A Vörös Előőrs egy nyersanyag termelős társasjáték, melyben a célotok, hogy minél több győzelmi pont szerzése. Az izgalmas stratégiai játék története alapján az űrversenyt az Egyesült Államok nyerte, de csak papíron. A szovjetek egy titkos projekt keretein belül a Krasnaya Zarya, vagyis Vörös Hajnal űrhajót egy eddig ismeretlen, lakható bolygóra küldték, ahol kényszerleszállást kellett végrehajtania, erről azonban senki sem tudott. Elvtársaink pedig leleményesek voltak, és megalapították a Vörös Előőrs nevű űrkolóniát. Mi pedig a kolónia felépülésért, közigazgatásáért vagyunk felelősek. A kommunizmusban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek. A párttagok, akik az elvtársakat terelgetve, a munkamorált, közkedvet magasan tartva igyekszik gazdaságot fejleszteni.

Hová, kit, milyen munkára?
A munkások közösek, mindenki irányítja őket, így nem is olyan egyszerű úgy alakítani a dolgokat, hogy kiemelkedj a többiek közül. Meg kell találnod az adott körben azt a munkást, akivel a legnagyobb hasznot szerzed és a hangulata sem megy mínuszba a rá bízott munkától. A játéktáblán 12 helyszín közül válogathatnánk, azonban csak 6 különböző munkásunk van és egy munkást és csak egy helyszínt használhat. A helyszíneken nyersanyagot termelhetünk ki, különböző akciókat hajthatunk végre és esetleg befolyásolhatjuk más munkások hangulatát. Sajnos bizonyos napszakokban egyes helyszínek zárva vannak, másokat pedig óhatatlanul el fognak foglalni az előttünk következő párttagok. Kísérd figyelemmel, hogy milyen a hangulata az adott munkásnak és kapd meg a moráljáért járó pontszámokat.

Minden közös:
Minden kitermelt nyersanyag a közös készletbe kerül. Akkor küldheted exportra az adott nyersanyagot, ha te szerzed meg a harmadikat. De persze érthető, ha magáncélokra eltűnik néhány nyersanyag. Ennél sokkal több lehetőséget rejt magában a Vörös Előőrs. Fontold meg, mikor, melyik munkással és milyen akciót hajtasz végre, mert lehet hogy a rossz tervezés hatására az ellenfeled aratja majd le verejtékes munka sikereit.

Beszállító

Korosztály

, ,

Nem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Az oldal tetejére