fbpx
ÚjdonságElőrendelhető

Szkítia fosztogatói társasjáték

Előrendelhető

Cikkszám:GGROSC
A termék nincs készleten. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Webáruházunk és üzleteink kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

13 990 Ft

Nem csak a magyarokat fogja magával ragadni a Szkítia fosztogatói!

Lóra született, vad harcosokról, akik sasokat idomítanak hadászatra mondák szólnak . A szóbeszédek azonban többek puszta rémmeséknél…a legendák igazak. Feldúlják az ókori világot és megindulnak hódító hadjáratukra Kimmériából Asszírián és Perzsián át egészen Hellászig.

A játék célja nagyon egyszerű: minél több győzelmi pontot szerezni és egy hatékony, erős fosztogató csapatot összeállítani és őket menedzselni (területet feldúlni, zsákmányt szerezni). Más és más akciót tudunk aktiválni különböző helyszíneken a munkásunk színétől függően. Plusz pontokhoz juthatunk,  ha megfelelő helyre helyezzük le a lapokat és mindenki minden színnel játszik és nincs meg kötve, hogy melyiket hova játsszuk ki. Ha jól játsszuk ki a munkásainkat, akkor különböző nyersanyagokat szerezhetünk (kumisz, ellátmány, pénz), de új tagokat is fel tudunk bérelni vagy akár sasokat is vásárolhatunk.

Forduljunk a tábla mesés gazdagságot ígérő, de veszélyekkel teli területe felé, ha fosztogatásra adjuk a fejünket. Győzelmi pontokat leginkább fosztogatásokkal tudunk szerezni. De felkészülés nélkül nincs portyázás, ehhez pedig munkát kell végezni a faluban ( sast vásárolni,csapatot kell toborozni, esetleg lovat- ezek plusz pontot adnak a fontos csatákban). Határozd meg a célpontod, és ha megvan a szükséges követelmény, le is csaphatsz rájuk.

Játékidő: 1-1,5 óra

Játékosok száma: 1-4 fő

Beszállító

Korosztály

,

Nem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Az oldal tetejére