fbpx
ÚjdonságElőrendelhető

Egy szép új világ társasjáték

Előrendelhető

Cikkszám:BLAWOW
A termék nincs készleten. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Webáruházunk és üzleteink kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

12 990 Ft

Legfőbb Vezér, itt az ideje birodalmadat a többi fölé emelni a 10 évvel az Utolsó Nagy Háború után és Egy szép új világot emelni! Sikerrel jársz, vagy csúfos kudarcot vallasz?

Játék menete: A játékosok az 5 világkormány egyikének Legfőbb Vezérét alakítják. Összesen 5 kártyatípusból lehet gyűjtögetni, valamint építkezni: épület, jármű, kutatás, projekt és felfedezés. A játék végére a lehető legjobb kombinációkban párosítsák össze ezeket. Minden megszerzett kártyáról a játékos eldöntheti, hogy berakja a felépíteni kívánt kártyái közé, ekkor az 5 erőforrás típust kezdi el gyűjtögetni a kártyán, VAGY eldobja az adott lapot, hogy annak újrahasznosítási bónuszát érvényesítse, és ezzel a termelési fázison kívül jusson erőforráshoz.

Termelési fázis: Amikor mindenki eldöntötte, hogy melyik lapját hogyan használja fel, megkezdődik a termelés fázis. Mindenki a már megépített kártyái és birodalma alap termelését veszi figyelembe, sorra haladva az 5 forráson és a szimultán elveszi a kockákat, először az első erőforrással kezdve. Ez a sorrend azért lesz fontos, mert minden erőforrás-típushoz tartozik egyfajta embertípus, akik bizonyos kártyákat felhasználhatnak erőforrásként,  valamint önmagukban is győzelmi pontot érnek. A játék végén beszámításra kerülnek az értük járó győzelmi pontok, ezeket az embereket pedig mindig az kapja, aki az adott erőforrásból a legtöbbet termelte ki.
Az új világ egyik legfontosabb erőforrását: a “joker erőforrás”, amely bármelyik erőforrást tudja helyettesíteni.

Merülj bele te is ebbe a szép új világba, és legyél te az a vezető, akinek a legnagyobb hatalommal rendelkező birodalmat sikerül megépítenie!

Doboz tartalma:
– 5 részből összeállítható játéktábla,
-155 kártya,
-170 erőforráskocka,
-80 karakterjelölő,
-1 fordulójelölő,
-1 pontozótömb,
-1 játékszabály.

Beszállító

Korosztály

, ,

Nem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Az oldal tetejére