fbpx
ÚjdonságElőrendelhető

Draftosaurus társasjáték

Előrendelhető

Cikkszám:ANDRARS
A termék nincs készleten. Kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Webáruházunk és üzleteink kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

6 990 Ft

Ki ne szeretne saját dinóparkot? Most megmutathatod, milyen igazgató is válna belőled. Ha jól építkezel és taktikázol, akkor még profitálhatsz is belőle.

A játék célja: minél több látogatót becsalogatni a játékosoknak a saját dinoszaurusz parkjukba. Ezt pedig a minél különlegesebb példányokkal, az igazán veszélyes őslényekkel és őshüllőkkel tudjátok csak elérni. Vajon melyikőtök stratégiája lesz a legjobb, és legbiztonságosabb?

Játék menete: a dinókat egyszerű kiválasztás, válogatással szerezzük meg a parkunk különböző szegleteibe. A többiektől rejtve a markában tartja fordulók során kihúzott 6-6 dinoszauruszt a húzózsákból minden játékos. A kezdő játékos  meghatározza, hogy a játék tér melyik részére kell mindenkinek lehelyezni a dinoszauruszát, rajta kívül a dobókocka segítségével. A játékosok a kezükből kiválasztott dinót lehelyezik a saját táblájukon, majd a kezükben maradt dinókat tovább adják. Ha a dinók mind elfogytak, akkor kezdetét veszi a következő forduló. A pontokat helyszínenként kell számolni, és aki a legtöbb pontot gyűjtötte, az lesz a dinókirály. A játékosok között nem történik nagyobb kommunikáció, mindenki saját magának tölti fel a karámjait. 60 fa dinófigura, mindegyik a típusa szerint egyedi mintára vágva és különböző színben található.

Szerezd be a legnagyobb, legveszélyesebb, legbámulatosabb dinoszauruszokat és töltsd be velük a saját állatkertedet!

Játékidő: kb. 15 perc
Játékosok száma: 2-5 fő

Beszállító

Korosztály

, ,

Nem

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Az oldal tetejére