Üzenet a dobozban

Korábban már írtunk arról, hogy milyen ötleteink, tippjeink vannak arra az esetre, ha válogatós a gyerkőc, valamint azt a témát is érintettük, hogy milyen apró variálásokkal lehet feldobni a suliba szánt tízórait.

A mostani blogposztunkban szerettük volna kicsit összevonni ezt a kettőt – ugyanis szuper ötletünk támadt: mi lenne, ha várva várt eseménnyé tennénk az iskolai étkezést!

A mese mindig segít

A gyerekek már egészen pici koruktól kezdve történeteken keresztül gondolkodnak és tanulnak az őket körülvevő világról. Írjunk hát nekik egy rövid mesét érdeklődési körüknek megfelelően. (Nem kell semmi bonyolultra gondolni, néhány mondat bőven elég). Imádja a hercegnőket, a szuperhősöket vagy a kisállatokat? Mutassuk be kedvenc karakterének egy napját: neki hogyan telne egy átlagos délelőtt a suliban? Természetesen említsük meg azt is, hogy pont a történetünk hősének kedvenc finomságait kapta tízóraira – garantált lesz a siker!

Bátorító üzenetek

Manapság sajnos nem ritka jelenség az sem, hogy a gyermek szorong az iskolai környezetben. Minden nap kihívást jelenthet, legyen szó dolgozatról vagy barátságok kialakításáról. Hagyjunk aranyos idézeteket kedvenc könyvéből vagy meséjéből az uzsonnás dobozban, ezáltal is motiválhatjuk gyermekünket – akkor is vele lehetünk, amikor fizikailag nem tudunk mellette lenni.

Rejtvény és feladvány

Igazi kis géniusz a lurkó? Adjunk neki valamit, amin étkezés közben is törheti a fejét – lehet ez egy találós kérdés, egy pár soros mesével egybekötött számolós feladat. A nagy gondolkodás közben hipp-hopp el fog fogyni az egész uzsi!

Crocodile Creek snack doboz

Csomagold gyermeked kedvenc nasiját a Crocodile Creek szép, színes és aranyos figurás dobozkáiba! Szilárd, egyrészes szerkezetének köszönhetően könnyen tele lehet pakolni és biztonságosan hordozható, bárhol is járjon a csemete. Válaszd szafari, unikornis, édes álom, világűr vagy akár dinoszaurusz témában és máris vidámabb lesz minden étkezés! Neki melyik tetszene a legjobban?

Mond el véleményed