Társasok kicsiknek

Ki mondta, hogy a legkisebbek nem élvezhetik a társast?! Az általunk forgalmazott cégek termékei lehetővé teszik a csöppségek számára is, hogy szüleikkel, barátaikkal egy izgalmas kalandban vehessenek részt!

Aktuális bejegyzésünkben most összegyűjtöttük a legjobb, legszórakoztatóbb játékokat! 

Alice róka horgászós memóriajátéka

Dobjátok fel a klasszikus memóriajátékot izgalmas csavarokkal! A Lilliputiens különleges Alice játékában is az lesz a győztes, aki a legtöbb párt gyűjti össze, de nem ám a hagyományos módon! A megjegyzendő lapok ezúttal halacskák, akiket egy róka formájú bottal lehet kifogni, és itt még nincs vége a csavaroknak! Nem elég a párokat megtalálni, a halacska arckifejezését is utánozni kell!

Jef kutyus 2 dominó játék

Két játék egy dobozban a Lilliputienstől! A lapocskák elejével klasszikus dominó játékot játszhatnak a gyerekek, ahol a pöttyöket ráadásul  különböző sportlabdák helyettesítik, hátoldalukkal pedig Jef kutyust rakhatják ki, sőt, a számokat is könnyedén, játékosan megtanulhatják!

Klasszikus mesék 32 db-os memóriajáték

Különleges kalandra hív az Eurekakids: memória és megfigyelés egy játékban! A Klasszikus mesék memóriajáték a már jól ismert történeteket eleveníti meg: a kicsik könnyedén elsajátíthatják a az összpontosítás “tudományát”, miközben javul a vizuális érzékelés, ráadásul megőrzik a tapasztalt információkat! 

Állatok társasjáték

A Djeco Állatok társasjátéka az “egyszerű és nagyszerű” elven alapszik: a gyerekeknek nincs más dolguk, mint rárakni a megfelelő állatos korongokat az adott táblára és elmondani, hogy az miért illik oda.Lehet ennél jobb játék a szókincs fejlesztésére?! 

Első társasom – Hanni mézméhecske

A Haba a Hanni mézméhecske megalkotásánál arra törekedett, hogy minél több készséget fejlesszen, úgy mint a színek felismerése, azonosítása és egymáshoz párosítása, finom motorikus készségek, koncentráció és nyelvi készségek. A legfontosabb mindemellett az, hogy a kicsik jól szórakozzanak!

Reméljük, hogy ezúttal is segítségetekre lehettünk a csöppségeknek szóló társasok világában való eligazodásban, további játékokért keressétek fel honlapunkat! 

Mond el véleményed