Társasok ovisoknak

Lassan már az iskolába készülnek a gyerekek és egyre inkább élvezik a társasokat! Ezek a játékok remek szórakozást nyújtanak a hétköznapokban és természetesen egy-egy bulin is garantáltan feldobják majd a zsúrokat is! 

Most hoztunk néhány igazán szupermenő társast, amelyekért a gyerkőcök biztosan odáig lesznek, na meg vissza is! 

Fantasztikus kaland családi társas

A fantasztikus kaland az Eurekakids egy olyan szórakoztató társasjátéka, amely a vizuális emlékezeten alapul! A játék során a gyerekeknek a zsetonjaik párjait kell megtalálniuk a táblán minél gyorsabban, a győztes pedig az lesz, aki a legfürgébb  volt, ő meg is tarthatja a zsetonokat. (A játék több körös, a végső nyertes az lesz majd, akinek a legtöbb zsetonja gyűlik össze.) A társas ösztönzi és fejleszti a vizuális memóriát, a csemeték reflexeit és fokozza azok koncentrációját. Kivitelezésének köszönhetően az izgalom garantált!

Kincskeresés a dzsungelben – életnagyságú társasjáték 

A Lilliputiens mindig gondol a legkisebbekre is: életnagyságú kincskereső társasuk az egész családnak felejthetetlen szórakozást nyújt! A játék a pálya megépítésével kezdődik, a cél pedig az, hogy a gyerekek eljussanak majd az elrejtett kincsig, ők maguk pedig az “élő-bábuk”. A lépések számát pörgettyű mutatja, és természetesen a kincshez elsőként odaérő játékos lesz majd a nyertes!

 Neoprén és karton anyagának köszönhetően kertben és szobában egyaránt kitűnő kaland és móka is egyben, mindemellett fejleszti a szociális készséget, gyerekek és felnőttek számára egyaránt igen szórakoztató. 

Ki kicsoda? Társasjáték

Örök kedvenc a Ki kicsoda? társas, melyet az Eurekakids különleges módon gondolt újra: a gyerekek maguk dönthetik el, hogy állatokat vagy személyeket szeretnének megtalálni!

10 pingvin párosító puzzle

A Londji pingvines puzzlejével játék a tanulás: a kirakóval a gyerekek az egyedül ücsörgő bagolytól jutnak majd el a 10 pici madárig miközben elsajátítják a számolás egyik legszórakoztatóbb formáját!

BrainBox Első Betűk – fejlesztő társasjáték

Milyen betűvel kezdődnek a képen látható dolgok? Ez a BrainBox társasjáték egy kifejezetten óvodásoknak készült oktató játék, ami a tanulás első lépéseinek elsajátításában segít. A kártyákon három kép található, amiknek a kezdőbetűit kell kitalálni, de úgy is játszható, hogy a gyerekeknek a képekről csak beszélniük kell. Ez a társas fejleszti a gondolkodást és megtanítja a betűket az iskolába készülőknek.

Egyensúlyozó játék – Tojásfutam

A Londji tojásfutam játékának az a lényege, hogy egy kijelölt start vonalról, egy másik megjelölt pont megkerülésével úgy fussanak körbe a játékosok, hogy a kezükben tartott kanálról ne essen le a tojás. Mindenki nyertes, aki ezt meg tudja tenni, de aki elsőként ér a célba, na ő lesz aztán az abszolút  győztes! Ehhez a klasszikus játékhoz készített a Djeco törhetetlen játékkészletet, a kanálról leeső tojás szétnyílik és a benne lévő golyó kiesik, de a következő játékhoz újra összerakható. Felkészültetek a versenyre?!

Egyszarvú Party Rosalie

Új lakó érkezik Felhőországba: a négy egyszarvúlány, Szerencsecsillag, Csillagpor, Csodavirág és Szívvarázs, Rosalie tiszteletére egy fantasztikus ünnepi partyt szervez, amelyre meghívják barátaikat és gyönyörű felhő kristályokat gyűjtenek. A Hape társasának célja az, hogy a gyerekek megtalálják mind a nyolc barátot és összegyűjtsék mind a tíz felhő kristályt. 

Helló, Doki! 3 az 1-ben társasjáték

A Pagony játékának különlegessége, hogy egy dobozban 3 játékváltozat található!

A legkisebbeknek szánt társasban meg kell tölteni a kis orvosi táskáját mindenkinek, amihez nem kell más, csak a színek ismerete, szerencse, s persze némi memória!

 A nagyobb óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló játékban a cél, hogy mindenki meggyógyuljon. Aki a legtöbbet segít a kis eszköz lapocskákkal a beteg társán, az lesz a győztes!

A legnagyobbak pedig versenyezhetnek egy pörgős gyor­sa­sá­gi és taktikázós játékban, hogy ki segít leggyorsabban a másikon és ki taktikázik legjobban a színekkel!

Kellhet ennél több egy társasba?!

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk Nektek egy új társas beszerzéséhez, további lehetőségekért nézz körül webshopunkban!

Mond el véleményed