Színezők

A színezés, mint tevékenység gyakorlatilag kortalan, az egészen kisebbektől a felnőtteken át, a kifejezetten idősekig gyakorlatilag minden korosztály az örömét leli benne. Aktuális bejegyzésünkben most összegyűjtöttük azokat a darabokat, amelyek garantáltan kedvencei lesznek a gyermekeknek! 

Bársonyszínező – Cuki parádé

A Djeco Yoko Furusho művészt kérte fel e csodás színező elkészítésére, a végeredmény pedig egyszerűen magáért beszél! A kifestendő minták az édességek és a sütemények világába vezetik be a gyerkőcöket, a körvonalak “betartásáért” pedig a fekete bársony vonalak felelnek, amelyek egyúttal az élénk színeket is kiemelik!

Magali’s Friends – Magali és barátai állatos zsírkréta színező

A Djeco az egészen apróbbacskákra is gondolt: állatos színezőjük különlegessége, hogy az egészen nagy ábráktól kezdve az apró mintákig minden megtalálható benne, így fejleszti a gyermekek kézügyességét és a finommotorikus képességeket. A készletben kétvégű zsírkréták is megtalálhatóak, így már csak az alkotással kell foglalkozni! 

Pixel színező – Hippi csajok

Ez a színező 8 db kisebb képet tartalmaz, érdekessége pedig, hogy csemeték kockáról kockára színezhetik be ezeket az ábrákat, amelyek a régi számítógépes játékok rajzstílusát idézik, igazi “retro” kivitel!

Graphism Animals színező íráselőkészítéshez

Ha a lurkók már az iskolába készülnek a legjobb választás számukra a Djeco iráselőkészítő színezője lesz: a mintákat úgy tervezték, hogy az íráshoz szükséges apró mintákat gyakorolják a gyermekek miközben mesés képeket alkothatnak!

Wonderland színező 

A Djeco Wonderland színezője új dimenziókat nyit: lányok és fiúk egyaránt élvezni fogják a fekete háttéren elhelyezkedő mintákat, amelyeket kiszínezve igazán csodálatos képeket alkothatnak! 

Vilma ruhái öltöztető-színező füzet

Vilmát a Vilma levese című meséből már ismerhetik a gyerekek, a Pagony gyönyörű készletével most rajtuk a sor, ők is tervezhetnek Vilmának ruhákat! A füzetben sok-sok kifesthető képet, színes, mintás papírt, ruhasablonokat és apró kiegészítőket találnak, csak egy ollóra, ragasztóra, színes ceruzákra és némi kreativitásra lesz szükségük!

Művészi füzet Színezésre fel! 

A Londji Can Seixanta művész segítségével készítette el ezt a mesés színezőt, amelyet imádni fognak azok a gyerekek, akik élvezik, hogy a színeket különböző variációjában próbálhatják ki! 

Mágikus Mandala

Ezekkel a sablonokkal könnyedén és szórakoztató módon rajzolhatják  meg saját mandaláikat a gyerekek, majd ki is színezhetik őket kedvük szerint. Az Eurekakids jóvoltából olyan gyönyörű motívumok születhetnek, amelyek mindenkit meglepnek majd!

Oodle Doodles színező készlet – álmodozás

A Tiger Tribe egyszerűen mindenre gondolt: ebben a színezőben mindent megtalálnak majd a kislányok: felfedezhetik a királylányok mesés világát, színezhetnek, rajzolhatnak mindezt pedig saját zsírkréta-szettel és matricákkal együtt! 

Reméljük segítettünk eligazodni változatos színezőink világában, további készletekért és variációkért keressétek fel webshopunkat! 

Mond el véleményed