A karantén alatt sokszor igazi kihívás lefoglalni a csöppségeket, ezér időről-időre érdemes új játékokat csempészni a már jól beváltak közé. Aktuális ajánlónkban olyan termékeket hoztunk el Neked, amelyekben garantáltan örömét leli majd a csöppség, ráadásul most rendkívüli kedvezménnyel rendelheted meg őket!

 A világ állatai puzzle – 72db-os

Fedezd fel a különböző földrészeket és annak élőlényeit is!

Az Avenue Mandarine gyönyörű kirakójával könnyedén feltérképezheted a kontinenseket, valamint azt is játszva megtanulhatod, hogy melyik részen milyen állatok élnek: legyen szó szárazföldről vagy épp óceánról. A kirakó  vastag, strapabíró kartonból készült, így bírni fogja majd a gyűrődést, bárhol is legyen épp a játék!

Bogárnézegető plusz tartozékokkal

Hány csíkja van egy darázsnak?

A Navir bogárnézegetőjének köszönhetően mindig élmény a természetben töltött idő: a 2-4x nagyítóknak köszönhetően most lehetőséged van mindent alaposan megfigyelni! Gyűjts rovarokat, hernyókat, virágokat, leveleket és fedezz fel rajtuk minden apró részletet! A játék nyakba akasztható és szellőzőnyílásokkal van ellátva, így az élőlényeknek nem esik majd bántódásuk!

Gyümölcsöskert

Védd meg gyümölcsösödet a falánk hollótól!

A kertedben már roskadoznak a fák az érett, gyönyörű gyümölcsöktől, a Te feladatod pedig az, hogy időben leszedd őket. Vigyázz: egy éhes holló már szemet vetett rájuk, így a cél, hogy még azelőtt tele szedd a kosaraidat, mielőtt megkaparinthatná a gyümölcsösödet!

Varázslatok vízzel festés 4 db. – Tündérek

Mágikus lények, mágikus készlet!

Fedezd fel a meseszép festményeket egy varázslatos ecset segítségével: csupán vízre lesz szükséged a kalandhoz. A képek eredetileg fehérek, ám ha mágikus eszközöddel elkezdesz festegetni, hirtelen életre kelnek és megjelennek rajta a tündérek!

Varázslatok vízzel festés 4 db. – Dinoszauruszok

A dínók mágikus világa csak Rád vár!

Fedezd fel a meseszép festményeket egy varázslatos ecset segítségével: csupán vízre lesz szükséged a kalandhoz. A képek eredetileg fehérek, ám ha mágikus eszközöddel elkezdesz festegetni, hirtelen életre kelnek és megjelennek rajta a dinoszauruszok!

Mond el véleményed