Sajnos napjainkban szinte kivétel nélkül mindenki érzi a vírus hatását: az óvodák és az iskolák egyaránt bezártak, ezért a szülőknek nem kis kihívást jelent a gyermekek lefoglalása nap mint nap. Természetesen a tanulás után a jól megérdemelt szórakozás következik, vagy az időjárás viszontagságai miatt, vagy épp a kert hiányában kénytelenek bent lekötni az apróságok figyelmét: ilyenkor jön jól néhány új ötlet, hiszen érthető módon egy idő után a már megszokott játékok is unalmassá válnak a csemeték számára. Aktuális blogunkban most olyan termékeket ajánlunk, amelyekkel a gyerekek kreativitása szárnyalhat, kézügyességük és koncentrációjuk egyaránt fejlődhet és persze azt is számításba vettük, hogy anyának és apának is jár egy kis szabadidő vagy épp egy kis kikapcsolódás!

Neked mi a kedvenc madarad?

Az Djeco kreatív készletével mesés “papírcsicsergők” készülhetnek: a gyermekek számozott útmutató alapján, lépésről lépésre készíthetik el kreációikat. Az alkotáshoz csupán ragasztóra és figyelemre lesz szükség: a végeredmény pedig 4 csodaszép kép lesz, amit akár ajándékba is adhatnak szeretteiknek vagy épp a szobájuk dekorálásához is használhatnak majd!

Ki mondta, hogy otthon nem lehetsz divatos?!

Az ékszerviselést nem lehet elég korán elkezdeni és ezt az Eurekakids is pontosan tudja: karkötő készítő szettjét úgy álmodta meg, hogy segítségével a gyerekek szinte bármilyen elképzelést könnyedén megvalósíthassanak. Medálok, szíjak és különleges festékek egyaránt megtalálhatók a mesés készletben: és még csak néhány elemet említettünk a sok közül!

Neked már van saját tervezésű repülőd?!

Három elfoglaltság egyben: a Djeco kreatív csomagjában 3 repcsi-alap található, amelyeket a csemeték a saját elképzelésük szerint színezhetnek ki, majd jöhet a “felfújás” és kezdődhet a játék!
De tényleg, ki ne akarna egy ilyen egyedi design repülőt készíteni s birtokolni?

Lépésről lépésre!

A Djeco oktató készletével a gyermekek könnyedén elsajátíthatják a különböző ábrák “rajztudását”: egyszerűen csak követniük kell az útmutatót lépésről lépésre, a sikerélmény pedig garantált. Elérkezett az idő a gyakorlásra: mire újra elkezdődik az ovi és a suli a csemeték meseszép rajzokkal fogják lenyűgözni társaikat!

A csillogás soha nem megy ki a divatból!

A legtöbb gyermek – legyen szó kicsiről vagy nagyról- nagyon szeret rajzolni, az eszköztár milyensége viszont csak rajtunk múlik! Gondoljunk kicsit túl a hagyományos színesceruzákon és zsírkrétákon és újítsunk be egy csillámos filctoll-, és egy csillámragasztó készletet is a kollekcióba: a kérdés csak az, hogy az Avenue Mandarine és az Aladine tollak meddig bírják majd szusszal a csajok alkotásait… 🙂

Ne csak rajzolj, fess is!

Ha már túlvagyunk a rajzoláson jöhetnek a bonyolultabb folyamatok: hétvégén csapjunk egy festős délutánt! A Djeco készletével szárnyalhat a fantázia: a kis flakonok lehetővé teszik a könnyed (maszat-mentes) adagolást, ráadásul 8 színben is a gyerekek rendelkezésére állnak majd!

Színezés és bábozás? Naná!

Az Avenue Mandarine a természetesen a legkisebbekre is mindig gondol: 20 darabból álló készleteiket úgy készítették el, hogy azok igazán bírjanak minden gyűrődést: jöhet festés, mázolás, mancsolás : a vastag kartonlapok ellenállnak a az alkotás viszontagságainak. Az elkészült figurák száradás után ujjbábként használhatóak: lehet, hogy az esti mese ezentúl mindig megelevenedik majd?!

Kereteken belül

A rajzolás talán a valaha volt legszabadabb alkotói folyamat, de mint minden kreatív elfoglaltság, ez is igényel némi ihletet és lássuk be, van, hogy nálunk is kimerül a tár. Az ilyen esetekre jó, ha van nálunk néhány színezőtekercs, szerencsére az Avenue Mandarine kínálatából bőven lehet válogatni! A gyerekek saját elképzeléseik szerint kelthetik életre az 5 méter hosszú fekete-fehér lapokat: jöhetnek a színes ceruzák, csillogó-, és hagyományos filctollak, vízfestékek és temperák, szárnyaljon a képzelet! 

Vigyázat: javasoljuk nagyobb mennyiség beszerzését, nehogy pont a csemetéknek ne maradjon színezni való…. 🙂

Művészlelkek figyelem!

Finom mozdulatok, koncentráció, színkavalkád, technika: ezek az Avenue Mandarine színező albumainak hívószavai. Finom minták jellemzik a 28 darabból álló színezőt, amelyeket a nagyobbacska gyermekeknek ajánljuk, hiszen az ábrák életre keltése már magasabb fokú figyelmet és nagyon aprólékos mozdulatokat igényelnek!

Reméljük adtunk pár szuper ötletet a következő kreatív alkotáshoz, hamarosan újabb tippekkel jelentkezünk, addig is: irány a webshop, hiszen vasárnapig 15% kedvezménnyel* szerezhetitek be a legmenőbb játékokat és készleteket!

*A promóció a már akciós és a Dejco termékekre nem vonatkozik!

Mond el véleményed