Karácsonyi kalauz

Hamarosan itt a karácsony, sokaknak pedig igazi kihívást jelent az ünnepi vásárlás: vajon kit mi tenne boldoggá, milyen játék hiányzik egy gyermek gyűjteményéből, esetleg mi az, amiben az egész család igazán örömét leli? Ebben a bejegyzésünkben most egy rövid útmutatót hoztunk Nektek, melynek segítségével könnyedén megtaláljátok a legmegfelelőbb meglepetést minden korosztály számára!

Család

Ha praktikus ajándékot szeretnénk, mindenképp társast ajánlunk, hiszen ez az a játék, amellyel a família minden tagjára gondoltok, és még egyfajta “mentőövet” is dobtok arra az esetre, ha nincs programötlet. A King of New York-ban például minden játékos egy-egy rettegett szörnyeteget írányít, a cél pedig, hogy valaki átvegye a híres amerikai nagyváros fölött az irányítást. Az erőfitogtatás során lesz zúzás-rombolás, előkerülnek rejtett képességek és bizony a regenerálódásra is szakítani kell majd időt: de ki lesz végül New York “uralkodója”?!

Nem csak az akció jelenthet izgalmat: A Punto játék a stratégiáról szól: a színes kártyák kombinálásával a játékosoknak utat kell építeniük, és az kerül ki győztesként, aki ezt  persze a szabályoknak megfelelően, de a leghamarabb teszi meg!

Sajnos úgy esett, hogy a halászok fogságba ejtettek néhány teknőst és bálnát is akaratuk ellenére, szeretnék kiszabadítani őket, de úgy, hogy a már kifogott halak ne vesszenek kárba! 

Ha inkább ügyességi feladatokban gondolkodnátok, a Kooperációs tengeri mentőakció lesz a legmegfelelőbb választás számotokra, készen álltok a mentőakcióra? 

Ha már startégiánál és ügyességnél tartunk a memóriáról sem szabad elfeledkeznünk: a Fantasztikus kaland játéka az egész család emlékezetét próbára teszi, de vajon ki lesz a leggyorsabb és ki gyűjti össze a legtöbb párt?

Baba

A babák ugyan nem tudják még igazán kimutatni érzelmeiket egy-egy játék iránt, viszont a picik szülei annál inkább, és persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy amint nagyobb korba lépnek hihetetlen örömöt tudnak produkálni egy-egy új társ iránt. A kislányok nagy kedvence akár Chloé baba is lehet, aki saját kosarában, takaró alatt pihen. Mint minden babának, úgy Chloénak is szüksége van a gondoskodásra: egy kiadós alvás után jöhet az etetés a pelenka és a ruha csere is!

Nincs is mókásabb a vidám ujjacskáknál: a Lilliputiens színes kis halacskái pedig már alig várják, hogy az apróságok kezeire kerüljenek! Legyen szó esti pancsolásról, vagy délutáni horgászatról, ezek a vidám kis fickók mindig pompás társnak bizonyulnak minden kalandban!

Alice Róka minden gyerekszoba vidám hangjaiért felel: ezt az apró játékot könnyedén tartják majd a kis kezek, ráadásul stimulálja és fejleszti az érintést, a hallást és a finom motoros képességeket.

Mese és fejlesztés egyben: Liz tündér textilkönyve igazi vidám társa lesz a babáknak! Ez a hőlégballon alakú “olvasmány” apró fogantyúval is el van látva, így a csöppségek igazán tudják élvezni majd a rágást!

Kisgyerek

A Vilac gyönyörű, első sakk játékával igazán élvezetes lesz a tanulás: az Ingela P. Arrhenius által átdolgozott és illusztrált készlet figurái nem mindennapi kalandra hívják a gyermekeket. Természetesen a játékszabály ugyanaz, mint a klasszikus sakkjáték esetében, a bábuk viszont cseppet sem hétköznapiak!

Abban az esetben, ha kifejezetten a szórakozásra és a kalandra fókuszálunk a Vilac Az én nagy fakastélyom játékát ajánljuk. A farkasok nagy erőkkel készülnek a vár megszerzésére, amelyet a gyermekeknek a játékot megelőzően saját maguknak kell megépíteniük. A csata kimenetele csakis rajtuk áll: vajon ki kerül majd ki a háborúból győztesen?

Ha a praktikumot is figyelembe vesszük célszerű olyan játékot választani, amit a kisebbek is könnyedén magukkal vihetnek bárhová, így nem lesz gond azzal, hogy gyorsan elfoglalják magukat, és egy újabb kalandba vágjanak. A kicsi farm hordozható bőrönd 14 gyönyörű fa tartozékot is tartalmaz, így mások is gyorsan becsatlakozhatnak majd a játékba! 

Lola imád öltözködni, de vajon melyik ruha felel meg legjobban az adott alkalomra? A kislányok imádnak majd válogatni a trendi darabok között, és csak rajtuk múlik, hogy Lola lesz-e a legdivatosabb csaj a társaságban!

Tinédzser

Pörgesd fel a bulit egy nagyon vagány társassal! A WTF játék garantáltan a tinik új kedvence lesz, hiszen a főszerep ebben az esetben egyértelműen a cenzúrázatlan humoré! Számtalan kártya, megdöbbentő kérdések, önfeledt szórakozás, – ez a termék granatáltan életre szóló emlékeket ad! 

Ha egy kis tudományt is akarunk csempészni a játékba és meg is fűszereznénk egy kis logikával és stratégiával is, a Gém Klub Nagyfeszültség társasa lesz a befutó választás! A játék célja, hogy a játékosok különböző energiákkal gazdálkodjanak és a legnagyobb profitot termeljék, de vajon ki lesz az, aki a legokosabban gazdagodik meg és átveszi a hatalmat az ipar fölött? 

A csajok imádni fogják az új ékszereiket, főleg abban az esetben, ha ők készíthetik el majd őket! Az Ékszerálom készletében 950 darab gyönyörű gyöngy áll a hölgyek rendelkezésére, a végeredménynek pedig csak a fantázia szabhat határt! 

Ha kicsit komolyabb szintre emelnénk az ékszerkészítést az Eurekakids Engraver’s Jewerly Stúdióját ajánljuk. Ezzel a felszereléssel ugyanis könnyedén gravírozhatnak a csajok, sőt, az ékszereket fel is dobhatják színes ékkövekkel: ezekkel a technikákkal lesz ám igazán egyedi egy kiegészítő!

Reméljük, hogy segítettünk kicsit elboldogulni a játékok világában, webshopunkban korosztály szerint is lehet keresni, így könnyűszerrel leszűkíthető az a halmaz, amelyben biztosan megtaláljátok majd a legszuperebb ajándékokat! 

Mond el véleményed