A társasok amolyan “időtálló” darabok, hiszen szinte bárhol és bármikor elő lehet kapni őket. A gyártók folyamatosan újabbnál újabb termékekkel rukkolnak elő, így aztán időnként igazán nehéz választani a sok-sok játék közül. Arra gondoltunk, hogy segítünk kicsit eligazodni az izgalmak világában: ismerjétek meg júliusi kedvenceinket!

Igen?

Meg tudod-e mondani, hogy mondjuk hány ember állna fel egy rossz mozifilm vetítése alatt? És arra van tipped, hogy hányan szokták megenni a pizza szélét? Az igen? társasjáték során meg kell ismerned “ellenfeleidet”, hogy tudd azt, hogyan gondolkoznak, milyen szokásaik vannak és milyen logika mentén hozzák meg döntéseiket, csakis így nyerhetsz!

A “menet” során pontokat kell gyűjtened, de csak akkor kaphatod meg őket, ha pontosan megmondod, hogy például hányan lennének miniszterelnökök vagy épp hányan vinnének haza egy stoppost, esetleg hányan kávéztak aznap reggel. A kérdések roppant változatosak, a legegyszerűbb hétköznapi szokásoktól kezdve a különleges élethelyzeteken át mindenféle “feltevéssel” találkozol majd. Az Igen? nem csak egy egyszerű társas, hanem egy olyan program is, amely igazán képes közelebb hozni a játékosokat egymáshoz!   

Igen? És…

Ha az Igen?-ben már profi vagy, itt az ideje, hogy szintet lépj! A játéknak ugyanis van egy második része, ha úgy tetszik folytatása, amely talán még izgalmasabb, mint elődje. Az Igen? És.. további 440 kérdést ad majd Nektek, ha a két játékot összerakjátok, akár 12-en is tippelhettek egymás gondolkodásával és szokásaival kapcsolatban. Elég jól hangzik ugye? Itt az ideje, hogy összehívd a baráti társaságot, hiszen egy életre szóló élmény áll előttetek! 

The Mind-Extrém

A The Mind nem véletlenül nagyon népszerű manapság kicsik és nagyok körében egyaránt, hiszen egy olyan játékról beszélünk, amely során a résztvevőknek különböző feladatokat kell megoldaniuk úgy, hogy nem kommunikálhatnak egymással semmilyen módon. Mindez hogyan is lehetséges? A válasz egyszerűbb mint gondolnád: a megérzéseiteket kell használnotok és rá kell hangolódnotok egymás “rezgéseire”. Teljesítsétek a feladatokat és jussatok el a legmerészebb szintekig! A The Mind – Extrém-ben a feladat hasonló, de minden eddiginél nagyobb a kihívás: két sorozatot kell majd építenetek ellentétes irányban. Szóval két pakli egy időben vak szintekkel, szerinted megugorjátok ezt a dimenziót is?

Robbanó cicák

Izgalomra fel: a Robbanó cicák már készen állnak a bevetésre!

A húzópakli teteje, mint egy orosz rulett: vajon megbújik-e egy cica a legfelső lapon? Az a játékos, aki egy Robbanó cicát húz, azonnal kiesik, ha csak nincs ellenkártyája. De hogy még érdekesebb legyen a menet, a húzást is megúszhatja a játékos abban az esetben, ha van egy “mentesítő” kártyája”. A játék végén az győz, aki elkerüli a robbanásokat, de vajon ki taktikázik a legjobban és kihez áll majd a szerencse?

Pandemic – magyar kiadás

A Pandemic magyar kiadású játékában most egy járványelhárító csapat szakképzett tagja leszel, és a feladatod az lesz, hogy megtaláld a halálos kórok ellenszériumait még azelőtt, hogy azok világszerte elterjednének. Vajon elbírsz ennyi felelősséggel? Ne feledd, az idő kevés, az óra ketyeg és nem vagy egyedül.  Ahhoz, hogy sikerre vidd a projektet meg kell osztanod saját szakértelmedet a csapatoddal: együtt megállíthatjátok a fenyegető járványokat! 

Szabadulópakli: A függöny mögött

Csíped az izgalmakat? Képzeld el, hogy egy nap lemész a boltba, bevásárolsz, hazafelé jövet pedig kiüríted a postaládát. Felérsz a lakásodba, átnézed a leveleket és találsz egy furcsa borítékot, amelyen nincsen feladó, se címzett. Kinyitod és találsz benne két ingyen jegyet Lance Oldman teltházas bűvészműsorára, amelyre ma este kerül sor, méghozzá New Yorkban. Izgatott vagy már? Most képzeld el, hogy az előadás elkezdődik, Te és barátaid a közönség soraiban ültök, amikor az események váratlan fordulatot vesznek… A kérdés, csak annyi: vajon sikerül lelepneznetek a nagy mágus trükkjeit?

Cortex Challenge: IQ party

Készen állsz egy kis agytornára? Hívd a haverokat is: a Cortex Challange: IQ party ponpás szórakozással kecsegtet! A játék során különböző feladatok várnak Rátok: ki kell választani a hiányzó elemet, ki kell találni egy labirintusból, ki kell tapintani valósághű felületű lapokat, és most csak néhány példát említettünk! Szóval, készen álltok egy kihívásokkal teli, izgalmas játszmára? 

Reméljük, hogy meghoztuk a kedveteket nem egy, hanem több szórakoztató partyhoz is, irány a webshop, már csak választanotok kell!

Mond el véleményed