Társasozni mindig jó, hiszen új izgalmakban lehet részed, ráadásul nem csak a barátokat, hanem az egész családot is összekovácsolja egy különleges játék. Aktuális ajánlónkban öt olyan terméket mutatunk be Neked, amelyek garantáltan feldobják majd a mindennapokat, ráadásul most kedvezményes áron szerezheted be őket! 

Five Tribes: Naqala Dzsinnjei

Sajátítsd el az ősi kalaha játék mechanizmusát és legyél Te a legjobb harcos!

A Gém Klub többszörösen összetett stratégiai játékával izgalmas szórakozást kínál a harcosoknak: az ősi kalaha játék mechanizmusát elsajátítva ötféle képpen gyűjthetsz pontokat. Ha Fortuna Neked kedvez, a törzs emberei segítenek majd Téged, de vigyázz: az orvgyilkosok könnyedén megtámadhatják embereidet. Mozgasd ügyesen a csapatod és kerülj ki Te győztesen a csatából!

Pandemic: Legacy kooper

12 hónap, 12 játék – Pörögjön a katasztrófafilm!

Vegyél részt egy nem mindennapi küldetéssorozaton és próbáld kiirtani a vírusokat, csak így mentheted meg az emberiséget! A játék érdekessége, hogy az aktuális menet mindig az előző kör végeredményétől függ: számtalan új funkciót használhatsz majd és a karaktereid is óriási változásokon mennek keresztül!

 The mind – Érezz rá!

Használd a megérzésed és lépj a legmagasabb szintekre!

Emeld új dimenzióra a csapatélményt: a játék során úgy kell majd megoldanod társaiddal a feladatokat, hogy semmilyen formában nem kommunikálhattok egymással. Mindez hogy lehetséges? Hagyatkozz az érzékeidre és használd a megérzéseidet!

Bűnügyi krónikák

Újabb gyilkossági ügy, melynek felderítése csak Rád vár!

Képzeld el, ahogy az irodádból kilépve napjaink Londonjának zsúfolt utcáin találod magad. A főnököd telefonál: egy holttestet találtak a Hyde Parkban – újabb eset, újabb nyomozás, az eset felderítése pedig a Te feladatod. Vajon ezúttal ki a gyilkos?

Bang! Gyilkos kaliber

Újabb fegyverek érkeztek: harcra fel!

Új rakomány érkezett a fegyverboltba és új párbajhősök lepték el a várost. Hipermenő felszerelések, minden eddiginél erősebb töltények, halálos fegyverek és Gyilkos kaliber kártyák várnak Rád. Vigyázz: nem mindenkinek jut a szuper felszerelésekből, így villámgyorsnak kell lenned, nehogy ellenségeid kaparintsák meg a számtalan előnyt!

Mond el véleményed