fbpx

Fizetési feltételek

Bankkártyával: Áruházunkban könnyedén, egyszerűen és biztonságosan fizethet otthonából bankkártyája segítségével. A kosárban ebben az esetben válassza a “Bankkártyás fizetés” pontot, ezután rendszerünk átirányítja a K&H bankkártyás fizetési oldalára. A K&H bankkártyás fizetési oldalán meg kell adnia nevét, bankkártyaszámát, bankkártyájának lejárati dátumát, a kártya hátoldalán található ellenőrző szám utolsó 3 jegyét és egy e-mail címet. Sikeres vagy sikertelen fizetés esetén értesítést kap, majd a bank visszairányítja oldalunkra.

Banki átutalás: Amennyiben a rendelés leadásakor a banki átutalást választotta abban az esetben a rendelés végösszegét (esetleges szállítási költséggel együtt) az alábbi bankszámlára utalhatja:
OTP Bank 11742173-20172657-00000000, Nilla 98 Kft.
Kérjük, hogy a közleménybe írja be a Rendelés azonosító számát.

Utánvét: Kézhezvétel után a futárszolgálatnak készpénzzel, vagy bankkártyával. A GLSPontokon készpénzzel, illetve egyes pontokon bankkártyával egyenlítheti ki rendelése összegét.

Készpénzes fizetés: Személyes átvétel során lehetőséget biztosítunk a készpénzes fizetésre. Személyes átvételről részletesebben a “Kapcsolat” menüpontban talál információt.

Szállítási díjaink:

15.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjmentes!

15.000Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj  GLS futárszolgálattal 990 FT/csomag, GLS Csomagponton, történő átvétel esetén 790Ft/ csomag.

Az utánvét kezelése minden esetben (a helyszínen történő bankártyás fizetés esetén is) 200 forint!

Üzletünkben történő személyes átvétel során szállítási költséget nem számolunk fel.

 

 

Az oldal tetejére