Legmenőbb babaházak

A lányos szülők pontosan tudják, hogy nincs igazi csaj-szoba babaház nélkül, legyen szó egy egész nagy játékról, vagy épp egy kompakt, hordozható méretről. Persze a babák is kihívást jelentenek időnként, hiszen a kisebbek a nagyobb méretű, babakocsival felszerelt darabokat preferálják inkább, míg a nagyobbacskák szívesebben veszik a miniatűrebb darabokat. Legújabb bejegyzésünkben a legmesésebb babaházakat mutatjuk be, természetesen lakóikkal együtt! 

Színes babaház

A Djeco színes babaháza a modern építészet jegyében készült: a több helyiséggel kialakított játék minden oldalán nyitott, így teszi lehetővé a könnyű játékot. Elosztás szerint megtalálható a házban egy fürdőszoba, egy háló, egy tetőterasz, egy nappali, egy étkező, ls egy konyha. A gyártó számtalan kiegészítőt gyártott, így a gyerekek maguk rendezhetik be a villát kedvük szerint. 

Djeco színes babaház

Modern babaház

A modern babaházat az igazán extravagáns egyéniségeknek találták ki: a villa elrendezése lenyűgözően modern, a minimalista stílusjegyek szabályosan megelevenednek benne. A házikóban helyet kapott egy nappali, egy étkező, egy háló, egy fürdő és egy gyerekszoba is, valamint a Djeco (mint mindig) a berendezések széles választékáról gondoskodott. legyen szó bútorokról vagy a “lakókról” a gyerekeknek lesz miből választaniuk, csak a fantázia szabhat határokat!

Modern babaház

Babaház bőröndben

A kisebbek kedvence lesz ez a hordozható babaház, amely bármely útra, bármilyen vendégségben megállja a helyét! Kompakt méreteinek és kiegészítőinek köszönhetően garantált a szórakozás a csajok számára, a gyönyörűen megmunkált fa pedig a szülők szívét is garantáltan felmelegíti!

Babaház bőröndben

Reméljük kalauzunk kedvet csinált egy új babaház beszerzéséhez, további kiegészítőkért és inspirációért látogassatok el webshopunkra! 

Mond el véleményed