;

Utazós és hordozható játékok

(469)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Utazós (hordozható) játékok

Milyen jó dolog, amikor az egész család útra kel egy nyaralásra, vagy meglátogatja a vidéki rokonokat, nagyszülőket. Azonban a gyermekek sokszor rosszul és nehezen tűrik a hosszú utazást, hiszen unalmas számukra. Erre szeretnénk egy kis megoldást nyújtani az utazós játékokkal.  

Izgalmas utazás

Az utazós játékok akár út közben is kikapcsolódást nyújthatnak a gyermekeknek, kis helyen, könnyen elférnek az autóban vagy beférnek a bőröndökbe. A legnépszerűbb utazós játékok talán a kártyajátékok, melyek felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak. Az utazós játékok egy-egy hosszabb otthonról való távolmaradás során is örömöt szereznek a gyerekeknek, hiszen mindig lehet náluk „valami kis otthon”. A hordozható játékok a kellemes időtöltés mellett még a készségek és képességek fejlődéséhez is hozzájárulnak. Így a gyermekek könnyedén és játszva tanulhatnak egy utazás vagy nyaralás során is.

Ajándék

Az utazós játékok skálája is rendkívül széles, válogasson gyermekének korához, neméhez és ízlés világának, valamint érdeklődési körének megfelelő utazós játékot. Érdemes a választási szempontoknál szem előtt tartani a praktikusságot, illetve, hogy többen, akár az egész család is ki tudjon kapcsolódni a játékkal.