;

ThinkFun készségfejlesztő játékok

(21)

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

ThinkFun – Beindítja az elméd!

A ThinkFun készségfejlesztő játékok között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. Termékei élesítik a gyermekek logikáját, minden feladványa kihívás az elmének. A világ egyik vezető készségfejlesztő, szórakoztató játéka.

A céget egy házaspár alapította 1985-ben. A férj megszállott rejtvényfejtő volt, tőle származnak a zseniális, logikai játékok, feladványok. Legfontosabb küldetésük, hogy a gyermekeket a gyakorlatokon keresztül inspirálják a tanulásra, fejlesszék a kreativitást és a problémamegoldást játékaik segítségével. A házaspár álma valóra vált, hiszen napjainkra egy nemzetközileg elismert céggé nőtte ki magát, több mint 25 országban képviselteti magát, és több mint 20 nyelvre fordították le.

A ThinkFun játékok gyerektől felnőttig mindenkit lázba hoznak, akik élesíteni akarják elméjüket. A játékok számos országban bekerültek az iskolai képzésbe, nemzetközileg elismert szociálpedagógusok ajánlására. Szórakoztatva fejlesztik a kreatív gondolkodást, a vizuális és problémamegoldó készségeket. Széles termékpalettával rendelkezik: kártyák, memóriák, egyszemélyes játékok, sakkok, labirintusok, Tetris-szerű játékok, kockajátékok, angol nyelvű szójátékok és még számos érdekes, praktikus és szórakoztató társasjátékok közül választhatunk.

A gyártó számára a gyermekek szórakoztatása mellett nagyon fontos a biztonság is, ezért nagy figyelmet fordít a játékok anyagára és a laboratóriumi vizsgálatokra a piacon való megjelenés előtt.

A ThinkFun termékek számos kategóriában megtalálhatóak a webes oldalunkon (providajatek.hu):

¨       társasjátékok;

¨       logikai játékok;

¨       játékok kicsiknek;

¨       úti játékok.