;

Társasjátékok

(625)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Társasjátékok

A társasjátékok kiváló szórakozást biztosítanak a családok számára, akár a szabadban akár egy esős, hideg napon, amikor az időt nem tudják a kertben tölteni. A társasjátékok nagy szerepet játszhatnak a gyermekek fejlődésében, valamint a többi emberhez való viszonyuk alakulásában. A vicces és ötletes feladatok mellett gyermekünk megtanulhatja a siker és a kudarc kezelését is. Egy társasjáték hosszú éveken keresztül szolgálhatja a család szórakozását, hiszen időről időre elővehető. 

Minden korosztálynak

Természetesen a társasjátékok nem csak a nagyoknak készülnek, hanem a kisebbek kikapcsolódása és készségeiknek fejlődése is fontos szempont a választás során. Ha egyszerre szeretnénk gyermekünk szociális fejlődését, kreativitását és ügyességét erősíteni, akkor ezt a megfelelő társasjáték kiválasztásával egyszerűen és hatékonyan megtehetjük. Választási szempontunkat befolyásolhatja akár az is, hogy minden korosztály számára ideális legyen, így a testvérek, szülők, nagyszülők és barátok is felhőtlen szórakozási élményekkel gazdagodhatnak. Nem utolsó sorban fontos szempont, hogy a testvérek, kisbarátok együtt tudnak játszani és tanulni egyaránt.

Társasjáték: társas játék

A mai világban kiemelkedően fontos a gyerekeket megtanítanunk, hogy legyenek türelemmel egymás és környezetük iránt, erre a társasjátékok kifejezetten jó példát mutathatnak. A társasjátékok során megtanulhatják a kitartás és koncentráció készségét, mely az iskolás évek alatt, valamint felnőtt korukban meghatározza majd önértékelésüket, sikerességüket, valamint társas kapcsolataikat.

Ajándék

A Provida gyerekjáték webáruház igyekszik kielégíteni igényeiket, hozzájárulni a gyermekek fejlődéséhez és ügyességük kamatoztatásához társasjáték kínálatával is. Lepje meg gyermekét vagy gyermekeit is szórakoztató társasjátékkal, a siker biztosan nem marad el. Egy társasjáték ideális ajándék lehet testvérek számára, akár születésnapra, karácsonyra vagy csak egy kellemes unaloműző délutánra. Fontos, hogy a gyermekek tudjanak és szeressenek is együtt játszani.