;

Szerepjátékok

(495)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Szerepjátékok

Ki ne szeretne egy picit egy napra más bőrébe bújni, dzsungelharcos lenni, tudós vagy felfedező? Nem véletlen, hogy a farsang és manapság már a Halloween is nagy népszerűségnek örvend a felnőttek körében. Ilyenkor egy másik, misztikus világ nyílik meg előttünk. A gyerekek  a szerepjátékok során elengedhetik fantáziájukat és valaki más bőrébe bújhatnak. A Provida ehhez nyújt nekik kiegészítőt és felszerelést. A szerepjátékok jó hatással lehetnek a gyermekekre, főleg, ha a kiegészítőkről mesél is nekik néhány dolgot, például, hogy egy szakács, egy boltos mivel is foglalkozik.

A kommunikáció fejlesztője

A szerepjátékok legkedveltebb fajtái a plüss játékok és a Djeco gyerek konyhái, boltos játék kiegészítői, melyekkel a gyerekek fantáziájukat szabadjára engedve játszhatnak, bábozhatnak. A játék közben fejlődik kreativitásuk, valamint a beszédkészségükre is pozitív hatással vannak a figurákkal, képzeletbeli világukkal való kommunikáció. Fontos, hogy a gyermekeknek a játék során legyen nézőközönsége, így az egymással való kommunikációban és a későbbi kapcsolatteremtésben is fontos szerep jut a szerepjátékoknak. Minden gyermek szeret néha pár órácskára egy kitalált személy bőrébe bújni. Hagyjuk szárnyalni fantáziáját, és élvezzük vele együtt az önfeledt játék örömét!

Ajándék

A nálunk kapható szerepjátékok gyerekeknek készültek első sorban, és az ő élményüket és szórakozásukat szolgálják. Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg örömteli percet viszünk majd az otthonokba, és sok vicces pillanattal ajándékozzuk meg a szülőket és a gyerekeket egyaránt. Válogasson gyermekével együtt a Provida kínálatából, válasszanak a gyermek korának és érdeklődési körének megfelelő szerepjátékot. A termékeink kitűnő minőségűek, így bátran játszhatnak a gyermekek a szerepjátékokkal, nem kell aggódni a sérülésektől.Választás során figyelembe kell venni, hogy az eszközök jól variálhatóak legyenek egymással és a megfelelő korosztálynak készüljön.