Szállítási információk

15.000Ft alatti vásárlás esetén a szállítási díj  GLS futárszolgálattal 890 FT/csomag, GLS CsomagPonton, illetve Pick Pack Ponton történő átvétel esetén 790Ft/ csomag. 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjmentes! Az utánvét kezelése minden esetben (a helyszínen történő bankártyás fizetés esetén is) 200 forint! 


Átlagos szállítási idő 2-5 munkanap. 

Amennyiben ettől eltér a szállítási idő, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot. A kiszállítás munkaidőben történik, a megrendelés során megadott címre. 

A webáruházunkban megrendelt termékeket személyesen is átveheti:

DÍJMENTESEN a Provida Játékboltban az ALLEE Bevásárlóközpontban (Váli u. felőli bejáratnál a földszinti átriumban, a mozgólépcső alatt) 
Cím: 1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10.
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10.00-21.00 - vasárnap 10.00-19.00 óráig 


Pick Pack Pontokon
170 település több mint 500 pontján. 
Itt az átvevő üzlettől függően készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges. 
A Pick Pack Pontokról bővebben a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont linken olvashat. 
Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.
A vásárlónak 7 naptári nap áll rendelkezésére a csomagok átvételére, ez idő alatt a választott Pick Pack Ponton várakozik a csomag. A 7 naptári nap időtartamú csomagátvételi idő elteltével a csomag visszaküldésre kerül a webshop részére.
Amennyiben a vásárló közvetlenül jelzi a Pick Pack Pont ügyfélszolgálat felé a +36 1 803 6300 telefonszámon az őrzési idő meghosszabbítására vonatkozó igényét, úgy erre lehetőség van, maximum további 7 napig.

GLS CsomagPontokon:
Itt az átvevő üzlettől függően készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges. 
Csomagját a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon követheti nyomon.


A Provida Játék Webáruház külföldre is szállít. Amennyiben nem belföldre kéri a termékek szállítását, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@providajatek.hu e-mail címen vagy a +36-20-379-0195-ös telefonszámon.