;

Smart Games

(46)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

 

SmartGames készségfejlesztő játékok

A SmartGames a világvezető szórakoztató és készségfejlesztő játékokat gyártó cége. Amellett, hogy a logikai gondolkodást erősíti, elsősorban remek móka a gyermekek számára. Minden játékot teszteltek a piacon való megjelenés előtt, hogy valóban azt a célt szolgálja, amit hirdetnek.

A SmartGames cég fontosnak tartotta, hogy ne csak társasjátékokat gyártson, hanem olyan játékokat is kínáljon, amit a gyerekek egyedül is tudnak játszani. Így születettek meg az egyszemélyes játékok, ezek közül a legismertebbek a logikai puzzle-k. Ezeket külön jelzéssel (piros matricával) is feltüntetik, hogy megkönnyítsék a vásárlók dolgát.

A játékok között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. A termékek 2 éves kortól ajánlottak, de a legtöbb játék 6-99 éves korig játszható. A kezdő feladványok egyszerűek, könnyen megoldhatóak, de fokozatosan nehezedik a szint, így mindenkinek izgalmas időtöltést biztosítanak. A SmartGames készségfejlesztő játékok különböző nehézségi fokkal rendelkeznek, hogy kövessék a szakemberek által meghatározott tanulási módszert, amellyel a gyermekeket játszás közben fejlesztik és erősítik a logikai gondolkodásukat. A zöld színű gyakorlatok mindig a könnyebb, kezdő szintet jelentik, míg a kék és a lila színnel jelzett feladványok a legbonyolultabb nehézségi fokkal rendelkeznek.

A gyártó gondoskodott arról is, hogy egyszerű és praktikus legyen a játékok tárolása. Ezért vagy jár a termékhez egy tároló doboz, vagy a csomagolás visszazárható, így az összes darabot egy helyen tudják tartani a gyermekek. A SmartGames termékek tervezésekor fontosnak tartották a minőséget és a praktikusságot, figyelembe vették a játékok térkihasználtságát, ezáltal kisméretű és arányos termékeket gyártottak.

A SmartGames termékek számos kategóriában megtalálhatóak a webes oldalunkon (providajatek.hu):

¨       logikai játékok;

¨       játékok kicsiknek;

¨       úti játékok.