;

Sajnos nincs találat!

Kérem, keressen másként, vagy válasszon a menüből!!LÜK – Logika, Ügyesség, Kitartás

A LÜK fejlesztő játékok több generációs, nemzetközileg elismert, népszerű készségfejlesztő rendszer, melyben egyesül a játszva tanulás észrevétlen öröme és gyors eredménye. A népszerű rendszert több mint 40 éves pedagógiai tapasztalat alapján fejlesztették ki, napjainkra 15 nyelvre fordították le, és világszerte használják ezt a módszert.

A tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti: megfigyelés, összpontosítás, kitartás, problémamegoldó gondolkodás, így megkönnyíti az iskolakezdést is. A füzetek sokféle fejlesztési területet dolgoznak fel: koncentráció, logika, matematika, anyanyelv, idegen nyelv.

A játékhoz két elem szükséges: egy LÜK-füzet és egy LÜK-kirakókészlet - és már indulhat is a játék! A játék a feladatok megoldására motivál, önállóságra és önellenőrzésre nevel.

A kirakókészletnek köszönhetően lesz a rendszer feladatmegoldó eszköz mellett élvezetes és sokoldalú játék is, amely fejleszti a gyermekeket játszás közben.

A BAMBINO, a MINI, illetve a LÜK-füzetekhez egy-egy kirakókészlet tartozik, így gyermekenként, családonként elegendő ezeket egyszer beszerezni.

BAMBINO: azoknak a kisebb gyermekeknek ajánlott, akik még a jelek világában érzik otthon magukat (3-6 éves korig).

MINI: iskolába készülő gyermekeknek, valamint alsó tagozaton tanuló kisdiákok számára lett kifejlesztve ez a típus (5 éves kortól).

LÜK: azoknak, akik már ismerik és szeretik a MINI LÜK-öt és nehezebb próbatételre vágynak.

POCKET: óvodás kortól kamaszkorig élvezetes játék.

A termékek számos kategóriában megtalálhatóak a webes oldalunkon (providajatek.hu):

¨       BAMBINO;

¨       MINI;

¨       LÜK;

¨       POCKET.