;

Logikai játékok

(2)

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Logikai játékok

A logika mindennapi életünk része, éppen ezért fontos, hogy mielőbb magunkénak érezzük a logikus gondolkodás képességét. Logikai játék gyerekeknek is készül, éppen ezért érdemes lehet már a kisebbekkel is megismertetni ezeket. Játszva taníthatja gyermekeit és formálhatja gondolkodásmódjukat. Kellemes perceket tölthet csemetéivel, így folyamatosan nyomon tudja követni fejlődésüket és napról napra új dolgokat tud megtanulni velük együtt. Ma már nagy örömünkre, a logikai játékok között rengeteg féle életkorhoz igazodó játék közül válogathatnak a tudatos szülők.

Siker a suliban

Nagyon sok gyermek nem szereti a reál tantárgyakat, matematikát, fizikát. Ha időben elkezdi megkedveltetni velük a logikus gondolkodás mikéntjét, az iskolában is jobban teljesíthetnek majd. Természetesen egy művészi beállítottságú gyermekből nem tudunk matematikust faragni, de nem is ez a cél. Egyszerűen szeretnénk, ha a gyermekeknek nem okoznának problémát az egyes tantárgyak és az életük minden szakaszában tudnák majd kamatoztatni a gyerekkorban elsajátított logikus gondolkodás képességét. Reméljük, ehhez első lépésnek elegendő lesz néhány logikai játék becsempészése a játékpolcokra.

Ajándék 

A logikai játékok kiváló ajándékötletek, hiszen minden szülő szereti azokat a dolgokat, melyektől gyermeke okosodik, sőt emellett még jól is szórakozik. A Provida gyerekjáték webáruház kínálatában megannyi logikai játék található, válassza ki az Ön és gyermeke számára a legmegfelelőbb játékot. A logikai játékok jó szórakozást nyújtanak a nagyoknak és a kicsiknek egyaránt. A logikai játékok és készségfejlesztő játékok együttes használata nagyon jó hatással lesz a gyermekei fejlődésére.