Pizsama- parti divatbemutatóval

2014-06-27 | Acsai Zita | Hozzászólások ()

Djeco Divattervező műhely

Pizsama-partira készültünk. Ez nálunk azt jelenti, hogy a 12 éves ikerlányaim délutánra áthívják a barátnőiket (2 vagy 4 kislányt, mindig csak párosan), akik aztán ott is alszanak, és másnap délelőtt viszik haza őket.  Mindig előre gondosan megtervezik a programot, amiben még azért segítenem kell. Általában nyugodt társasozással kezdenek: Activity, Dixit, Lélekpillangó, majd sötétedéskor az elmaradhatatlan rókavadászat a kertben, és szomszéd kertjében. Csomagolt cukorkákat dobálok el, amit elemlámpákkal megkeresnek. Össze kell gyűjteni mindet, és akinek a legtöbb sikerül, az örül a legjobban. Mindenki csak egyet ehet meg, a többit majd máskor. Azután vacsora, közös fürdés, kis rohangálás visítozva a lépcsőn, párnacsata, titkos beszélgetés és hangtálazásra elalvás. (Egy tipp a pizsama-parti túléléséhez neked: gondolj arra, hogy legközelebbi nem nálad lesz, sőt minél több gyerek van jelen, annál később kerül rád megint a sor. )

A mostani pizsama-parti bedobtam egy új ötletet, a Djeco Divattervező műhelyét. http://providajatek.hu/k/0/?sbk=8731 

A doboz 32 db A/5-ös méretű lapot tartalmaz, melyen kétféle babát lehet felöltöztetni. A készlethez 8 db filctoll tartozik, ezekkel lehet megalkotni a babák ruháit. Ötletként használható a mellékelt kis mintakönyv,melyben 7 db ruhaminta lap, szín-és formaminták, valamint kiegészítő matricák vannak.

 

Nekiült az összes kislány és rajzoltak egész délután. Ez annyira megihlette őket, hogy este a saját, és az én ruháimmal divatbemutatót rendeztek, ők voltak a modellek, amiről filmet is készítettek. Állításuk szerint ez volt „életük eddigi legjobb” pizsama partija. Hát nekem biztos, hogy ez volt az eddigi legnyugodtabb…
;