;

Kreatív játékok

(939)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Kreatív játékok

Bizonyított tény, hogy a kreatív emberek képessége mögött tudásvágy és nagyfokú kíváncsiság húzódik. A kreatív képességekkel megáldottakat önbizalom és magas emocionális stabilitás jellemzi. Ezért fontosnak tartjuk minél hamarabb, minél kisebb korban megismertetni és megszerettetni a gyermekekkel a kreatív játékokat.

Fejlesztő kreatív játékok

Önképük kialakításában és a személyiségfejlesztésben a kreatív játékok nagy szerepet játszhatnak, mely egész életükben végig kíséri majd őket. Egy szórakoztató, igényes és modern kreatív játék akár már az iskolás évek alatt nagy segítségükre lehet a tanulásban. Ha a gyermek kreatívan tudja személyiségét építeni és önmagát megvalósítani, az az élet minden területén megmutatkozik. Nem utolsó sorban a kreatív játékok nem csak a gyermeket szórakoztatják és fejlesztik, hanem a szülőkre is pozitív hatással vannak. A hétköznapi megszokott játékokba is színt vihet egy-egy kreatív társasjáték és ki tudja, majd talán ezek válnak gyermekeink kedvencévé. Ki ne szeretné, hogy gyerekének óriási tudás vágya legyen vagy esetleg egyéb művészi készségekkel legyen megáldva?

Ajándék

Kifejezetten szeretnénk ajándék ötletnek ajánlani a kreatív játékokat akár már kisebb korban is. Ideális lehet saját gyermekének vagy a rokonság és barátok gyermekeinek egyaránt. A kreatív játékok az egész család számára egy újfajta lazítási és egyben tanulási módot nyújthatnak. Ha még nem próbálták ki a kreatív játékokat, most itt az ideje. A Provida gyerekjáték webáruház kínálatából bátran válogathat a kitűnő minőségű és sok mókás percet adó kreatív játék közül.