;

Készségfejlesztő játékok

(1568)
-8%
Abacus - MammuZ
MammuZ
ABA34277

Abacus

2490   2290
-8%
Gigamic - Ciao!
Ciao!
GIG34311

Gigamic

2990   2750


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Készségfejlesztő játékok

A készségfejlesztő játékok remekül támogatják gyermeke kreatív gondolkodásmódját és veleszületett adottságait. Pici korban már érdemes gyermeke játékai közé becsempészni egy-egy készségfejlesztő játékot, -így "tréningezheti" gyermeke elméjét és ügyességét egyaránt. Erőltetni azonban semmit nem szabad, figyelje meg, hogy gyermeke milyen játéktípusokat részesít előnyben, és próbáljon ehhez hasonló készségfejlesztő játékot találni.

Készségfejlesztő az első hónapoktól

Minél kisebb korban érdemes beszerezni ezeket a készségfejlesztő játékokat és tudatosan, jó minőséget választani. Készségfejlesztő játékok már 0-6 hónapos kortól adhatók a piciknek. Gyermekkoruk e korai szakaszában már kifejthetik jótékony hatásukat.

Tudatos nevelés

A tudatos és felelős nevelés részeként manapság nagy népszerűségnek örvendenek a készségfejlesztő játékok és nagyon sok pozitív visszajelzés érkezik jótékony hatásukkal kapcsolatban. Reméljük, ez a siker töretlen marad, és a boldog, ügyes gyerekekből sikeres felnőttek válnak a készségfejlesztő játékoknak és kreatív játékoknak köszönhetően. Ha a készségfejlesztő játékokat és kreatív játékokat, valamint a logikai játékokat együttesen alkalmazza gyermeke nevelése során, az eredmény valószínűleg nagyon szembetűnő lesz. Buzdítsa szülő ismerőseit is a készségfejlesztő játékok használatára, hiszen a jövő nemzedékének képzése és készségeinek fejlesztése, a szülők kezében van.

Ajándék

A Provida gyerekjáték webáruház óriási figyelmet szentel a játékok kiválasztására, ezért kizárólag kifogástalan minőségű termékeket talál virtuális polcainkon, így nem kell attól tartania, hogy káros anyag kerül gyermeke szervezetébe. Ha eltökélte, hogy beszerez néhány készségfejlesztő játékot, érdemes az életkornak megfelelő játékot választani. Ehhez a Provida is segítségére lesz Önnek. A gyermekek és szülők kedvükre szemezgethetnek a színes, természetes alapanyagokból készülő és különböző szintű készségfejlesztő játékok között. Válasszon gyermekével együtt játékot, mely biztosan neki is tetszeni fog és szívesen veszi majd elő minden nap.