;

Kártyajátékok

(206)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Kártyajátékok

A kártyajátékokat általában több ember játssza együtt, így akár mint társasjáték is megemlíthetjük. Rengeteg fajtája létezik, megannyi játékszabállyal; biztosan Ön is fel tud sorolni jó pár darab kártyajátékot gyermekkorából vagy hétköznapi életéből.

Élmény a család minden tagjának

A kártyajátékok előnye, hogy könnyen kezelhetőek és kis helyen is elférnek. Így egy utazás során kedvenc kártyajátékunkat magunkkal is vihetjük. A kártyajátékok élvezetes kikapcsolódást nyújtanak a család minden tagjának, nemtől és kortól függetlenül. A gyermekek egymással, a szülőkkel, nagyszülőkkel és kis barátaikkal is bármikor leülhetnek egy jó kártyajátékra. Előnye, hogy mindig kéznél van és a szabályok néhány kör után remekül elsajátíthatóak.

Taktika és versenyhelyzet

Így nem is feltétlenül a szabályok begyakorlása és elsajátítása igényel némi agymunkát, hanem, hogy milyen taktikát választunk, és milyen utat járunk be a nyertes pozícióig. A kártyajátékok során egymástól is tanulhatunk, elleshetjük egymás fortélyait és gondolkodásmódját. Így egy következő kártyajáték alkalmával mindig tapasztaltabbak és rutinosak leszünk. A kártyajáték ezen jótékony hatását az élet minden területén jól tudja majd Ön és gyermeke gyakorolni. Talán nem is gondolná, de egy kártyajáték is közelebb vihet minket a másokkal való sikeres kommunikációhoz és egy versenyhelyzet etikus és eredményes kezelésehez.

Ajándék

A kisebbeknek az egyszerűbb, színes és figurás kártyajátékokat ajánljuk, azonban a nagyobbaknak bátran válasszanak bonyolultabb vagy ismeretterjesztő kártyajátékot.