;

Gyümi

-8%
Kedvencekbe tesz
4.3 (7 értékelés)
Név: Gyümi
Cikkszám: 16377
Korosztály: 6+ év
Gyártó:

Vagabund Kiadó

Ár: 2090   1920

Darabszám:

A GYÜMI egy meglepően egyszerű, gyümölcsökben gazdag, szórakoztató, mókás és ravasz kártyajáték, amellyel az egész családot kiválóan elszórakoztatja. A játékosok célja, hogy a gyümölcsöket okosan gyűjtögetve minél több pontot szerezzenek. Ehhez mindössze jó 
megfigyelőkészségre és megbízható memóriára lesz szükség, mivel minden sorozatból csak a legfelső kártyalapot fogjuk látni az egész játék folyamán!

A játékszabály elsajátítása nagyon gyorsan megy, ezután játszhatjuk ketten (elmebajnokság), de akár 8 játékossal is (vidám partijáték), a játék a játékosok számától függően más-más játékélményt nyújt.

A GYÜMI egy könnyed, gyors, de nagyon érdekes és hasznos magyar fejlesztésű kártyajáték, amely készség- és memóriafejlesztő is egyben.

Már a hatéveseknek is sikerélményt nyújt (mivel csak egytől ötig kell ismerni a számokat), mert ebben a játékban a legkisebbek is valóban le tudják győzni a felnőtteket!

A játék 120 db szépen megrajzolt gyümölcskártyát tartalmaz, melyek okos és megfontolt gyűjtögetésével, lerakásával és eldobásával a könnyed szórakozás és bosszankodás mellett a gyermekeink észrevétlenül fejlődnek és okosodnak is egyben.

Játékosok száma: 2-8

Játékidő: kb. 30 perc

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.