;

Billy & Betty Építkezés

-8%
A térérzékelést kiválóan fejleszti Billy & Betty építkezős játéka! A Smart Games játék lényege, hogy fa kockákból fel kell építenünk a házat úgy, hogy a ház építői mindvégig ott legyenek.


Kedvencekbe tesz
5 (0 értékelés)
Név: Billy & Betty Építkezés
Cikkszám: 14811-182
Korosztály: 5 + év
Gyártó:

Smart Games

Ár: 6550   6025

Darabszám:

Biztos, hogy két lábbal a földön állsz és a fellegeket nézed? Nehogy leszédülj, amikor magasban dolgozol! Építsd fel a házat a fa kockákból, de mindig figyelj arra, hogy a munkások az épületen álljanak! Ha elkészült a ház, akkor jó munkát végeztél, de csak akkor, ha a munkásaid a ház tetején állnak. Ezek a feladványok kihívást jelenthetnek az egész család részére. Fejleszti a térérzékelést és a finommotorikát.

Válassz egy feladványt, és építsd meg a feladványban látható alapot. Az építőmunkásokat is tedd a megfelelő helyre. A maradék építőelemekből építsd meg a feladványban meghatározott alakú építményt. Az építkezés folyamán a figurák a falakon mozoghatnak, de egyszerre mindig csak egy szintnyit. A megoldás akkor van meg, ha sikerült megépíteni a tervrajz szerinti házat, és a figurák is feljutottak az épület tetejére.

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.