Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat)

Remek családi társasjáték, ahol a résztvevők egy-egy család életét igazgatják - gondoskodnak, élelemről, lakhatásról, de ami a legfontosabb, a gyarapodásról!


Kedvencekbe tesz
3.7 (11 értékelés)
Név: Agricola társasjáték (új kiadás, hobbi változat)
Cikkszám: 17292
Korosztály: 12+ év
Gyártó:

Lookout Games

Ár: 10990

Darabszám:

Az Agricola új változata egy izgalmas családi társasjáték, ahol a résztvevők egy-egy család életét igazgatják. Gondoskodnak, élelemről, lakhatásról, de ami a legfontosabb: a gyarapodásról. A birtok földterületét meg kell művelni, a jószágról kell gondoskodni, a terményeket és a portékákat áruba kell bocsátani...  És ha mindez gyümölcsöző, a viskót is át lehet építeni, tekintélyes kőházzá!  Aki a játék végéig a legjobban osztotta be és használta fel a rendelkezésre álló erőforrásokat, és a legvagyonosabb családot "nevelte ki", az lesz a győztes.

A játék új változata, a korábbihoz képest tisztább és egyértelműbb játékmenetével igazán remek választás az, ilyen jellegű játékok rajongóinak. A korábbi változatból megmaradtak a legnépszerűbb (de nem a legerősebb) kártyák.

A játék története:
Közép-Európa 1670 körül. A régóta tomboló pestisjárványt végre megfékezték, a civilizált világ lassan új erőre kaphat. Az emberek bővítik és fejlesztik egyszerű faházaikat. A földeket fel kell szántani, be kell vetni, majd a termést le kell aratni. A családok köleskásán, kenyéren és zöldségeken élnek, de a korábbi időszak éhezései után egyre több húst is fogyasztanak.

Ebben a keretben élik-vezetik a játékosok egy-egy család életét - feladatuk a birtok felvirágoztatása, a család jólétének biztosítása, a családi vagyon gyarapítása (érdekes módon a meg nem evett jószágok hozzájárulnak a család gazdagságához :-)).

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. -15%
Abacus - Aquaretto
Aquaretto
ABA12472

Abacus

8990   7640
Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.


;