Hová ment John? Labirintus lapozó

Eltűnnt John. De vajon hová ment? Segíts Ophélienek megkeresni ebben az izgalmas labirintusban, ahol rengeteg ösvény közül választhatsz, így rengeteg kalandban lehet részed.


Kedvencekbe tesz
3.6 (8 értékelés)
Név: Hová ment John? Labirintus lapozó
Cikkszám: 86448
Korosztály: 3+ év
Gyártó:

Lilliputiens

Ár: 5999

Darabszám:

Hová tűnt John, a délceg kakas? Ophélie tyúk már nagyon aggódik... Segíts neki megkeresni férjét, ebben az izgalmas könyv-labirintusban, ahol a lapok nem feltétlenül sorban egymás után következnek. Számos ösvény közül választhatsz minden oldalon, amelyek hol előre, hol hátra visznek a könyvben. És akárhányszor "olvasod" is, utad nem lesz még egyszer ugyanolyan... Vajon rengeteg kaland után sikerül Ophélie-nek felkutatni férjét?

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

A Lilliputiens alkalmazás letöltése után a könyv egyes oldalain található "Smart Wonders" ikonok beolvasása 3 különböző, kiterjesztett valóságon alapuló játékot aktivál az applikációban:

  1. Hová mentek a csibék? Ophélie tyúk három kiscsibéjét keresi. A rosszcsontok egy nagy fán bújtak el előle! Mozgazd meg az ágakat, hogy lásd, melyikük hol rejzőzik. De vigyázz, nem csak csibék bújkálnak a fán!
  2. Hol van John herceg? Tényleg csak varangyok laknak a tóban? Biztosan nem, érződik a varázslat a levegőben... Csókold meg hát a békákat, hogy kiszabadítsd John herceget a varangybőrből!
  3. A sziklaszirt: Ophélie és csibéi a hegyekben kirándulnak. Az egyik sziklánál bizony át kell ugrani a szakadék fölött a túloldalra. A zöld csibének már sikerült, most testvérein és Ophélie mamán a sor. Segíts nekik nekifutni, lendületet venni, és jó nagyot ugrani!

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.


;