Hová ment John? Labirintus lapozó

-40%
Eltűnnt John. De vajon hová ment? Segíts Ophélienek megkeresni ebben az izgalmas labirintusban, ahol rengeteg ösvény közül választhatsz, így rengeteg kalandban lehet részed.


Kedvencekbe tesz
3.7 (9 értékelés)
Név: Hová ment John? Labirintus lapozó
Cikkszám: 86448
Korosztály: 3+ év
Gyártó:

Lilliputiens

Ár: 5999   3590

Darabszám:

Hová tűnt John, a délceg kakas? Ophélie tyúk már nagyon aggódik... Segíts neki megkeresni férjét, ebben az izgalmas könyv-labirintusban, ahol a lapok nem feltétlenül sorban egymás után következnek. Számos ösvény közül választhatsz minden oldalon, amelyek hol előre, hol hátra visznek a könyvben. És akárhányszor "olvasod" is, utad nem lesz még egyszer ugyanolyan... Vajon rengeteg kaland után sikerül Ophélie-nek felkutatni férjét?

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

A Lilliputiens alkalmazás letöltése után a könyv egyes oldalain található "Smart Wonders" ikonok beolvasása 3 különböző, kiterjesztett valóságon alapuló játékot aktivál az applikációban:

  1. Hová mentek a csibék? Ophélie tyúk három kiscsibéjét keresi. A rosszcsontok egy nagy fán bújtak el előle! Mozgazd meg az ágakat, hogy lásd, melyikük hol rejzőzik. De vigyázz, nem csak csibék bújkálnak a fán!
  2. Hol van John herceg? Tényleg csak varangyok laknak a tóban? Biztosan nem, érződik a varázslat a levegőben... Csókold meg hát a békákat, hogy kiszabadítsd John herceget a varangybőrből!
  3. A sziklaszirt: Ophélie és csibéi a hegyekben kirándulnak. Az egyik sziklánál bizony át kell ugrani a szakadék fölött a túloldalra. A zöld csibének már sikerült, most testvérein és Ophélie mamán a sor. Segíts nekik nekifutni, lendületet venni, és jó nagyot ugrani!

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.


;