;

Colt Express - magyar kiad

-8%
A Colt Express itthon és Németországban is az Év Társasjátéka lett 2015-ben! A XIX. században játszódó történetben banditák támadják meg az Express járatát, melyik játékos lesz a leggazdagabb bandita?


Kedvencekbe tesz
3.6 (26 értékelés)
Név: Colt Express - magyar kiad
Cikkszám: ASM34538
Korosztály:
Gyártó:

Asmodee

Ár: 10990   10110

Darabszám:

Az Év Társasjátéka 2015-ben Magyarországon és Németországban!

1889. július 11. - délelőtt 10 óra. A Union Pacific Express elhagyja az új-mexikói Folsom városát, fedélzetén 47 utassal. Néhány perc múlva a vagonok tetejéről sietős léptek zaja hallatszik, majd pisztolylövések. Állig felfegyverzett banditák támadnak könyörtelenül, hogy megfosszák a becsületes utasokat a tárcájuktól és az ékszereiktől!

Ezt a játékot 2-6 fővel lehet játszani, akiknek az a céljuk, hogy a leggazdagabb vonatrablók legyenek, mire a szerelvény befut a végállomásra. A hőn áhított vagyont pedig drágakövek, pénzeszsákok, a Szépvölgyi Széntársaság táskájának begyűjtésével, illetve a hatlövetű kiürítésével érhetjük el. A játék elején minden játékos kap egy egyedi képességgel bíró karaktert, akciókártyákat – ezek szimbolizálják a cselekvéseinket – és 6 tölténykártyát. Miután felállítottuk a vonatot, feltöltjük a megfelelő vagyontárgyakkal. Ha a betettük a táskát őrző marsallt, valamint bábuink is kényelmesen elhelyezkedtek a hátsó vagonokban, indulhat is a party.

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. 

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.