;

Pouet ! Pouet ! - mutogatós és hangutánzós kártyajáték

Kedvencekbe tesz
3.7 (10 értékelés)
Név: Pouet ! Pouet ! - mutogatós és hangutánzós kártyajáték
Cikkszám: 5152
Korosztály: 3-6 év
Gyártó:

Djeco

Ár: 4390

Darabszám:

Utánozd a hangját és mutogasd el a kártyán látható figurát. Nagyszerű szórakozást nyújt ez a kártyajáték szülinapi zsúron, vagy nyaralás alatt. A nevetés és a siker biztosított, garantáltan nem fog unatkozni senki.

 A játékosoknak ki kell találnia a hangok és a mutogatás alapján, hogy mit ábrázol az előadó kártyája. Nagyszerű játék kisgyermekek számára, mivel még nem tudnak olvasni. A nevetés garantált!

Ajánlott életkor: 5 éves kortól Játékosok száma: 2-4 játékos Tartalom: 40 kék kártya (mutogatós kártyák) 40 narancssárga kártya (hangadás kártyák) 40 zöld kártya (mutogatás és hangadás kártyák)

A játék célja: elsőként összegyűjteni 10 kártyát. Játékszabály: A megkevert kártyapaklit lefordítva kell elhelyezni a játékosok között. A legfiatalabb kezdi a játékot. Az óramutató járásával megegyező irányban kell haladni. Az első játékos húz egy kártyát, és megnézi azt. Ne mutassa meg a többieknek! A játékostársaknak ki kell találnia, hogy mit ábrázol a kártyája. (Egy ábrát több féle képen is be lehet mutatni.) A játékos, aki mutogat, vagy hangot ad dönti el, hogy a többiek által mondott megfejtés elfogadható-e a képre. A húzott kártya színe jelzi, hogy a kártyán lévő képet milyen módszerrel kell bemutatni: - kék kártya: mutogatás, - narancsszínű kártya: hangadás, - zöld kártya: mutogatás és hangadás együtt alkalmazásával fejezze ki a képet. Ha egy játékosnak sikerül kitalálnia, hogy mi van a képen, az előadó megtartja a lapot. Ha senki sem találja ki, akkor a kártyát a pakli alá kell tenni. A következő játékos húzhat egy kártyát, és így tovább. Megjegyzés: A játék kezdete előtt meg lehet határozni, hogy hány kártya kell ahhoz, hogy valaki nyerjen. Ez függhet attól, hogy milyen kedve van a játékosoknak, hány évesek. (pl. 5 kártya elég, ha gyors játékot akarnak, 20 kártya, ha hosszabbat)

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. 

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.