;

Sakapuss - párosító, gyorsasági kártyajáték

Kedvencekbe tesz
4.6 (7 értékelés)
Név: Sakapuss - párosító, gyorsasági kártyajáték
Cikkszám: 5111
Korosztály: 3-6 év
Gyártó:

Djeco

Ár: 2490

Darabszám:

Gyorsan szabadítsd meg tőlük, mielőtt megbetegszenek. Gyors legyél és ügyes, hogy legkevesebb élősködőd legyen a játék végén.

A játék előkészülete: Annyi „cica” kártya sorozatot kell a játékhoz használatba venni, ahány a játékosok száma. A többit félre kell tenni. Vagyis 3 játékos esetén vegyünk 3 sorozatot 4 azonos macskából. Össze kell keverni a kiválasztott macskákat és ki kell osztani a játékosoknak. A „paraziták”, a „zuhany” és a „rovarölőszer” lapokat össze kell keverni és egy kupacban lefelé fordítva középre kell tenni.

Játékszabály: Egy játék 10 fordulóból áll. A játék az óramutatóval megegyező irányban halad. A osztó játékos kezd. Az általa választott kártyát átadja a bal oldalán ülő játékostársának, aki elveszi a lapot, választ egyet a saját kezéből, és odaadja a bal szomszédjának, stb. Amikor egy játékos megszerez 4 azonos cicát, meg kell várnia, amíg minden játékosnak 4 lap van a kezében. Csak ekkor rácsap a paklira és a többieknek is azonnal ezt kell csinálniuk. Aki utoljára csap a kupacra, húznia kell egy lapot a pakliból és maga elé kell helyeznie. 3 féle kártyát húzhat: -„parazita” kártya: egy bizonyos számú tetőt, bolhát, atkát ábrázolnak a lapok. -„rovarölőszer” kártyák: amikor ilyet húz a játékos, akkor megszabadulhat egy parazitájától, ha van neki (tető, bolha vagy atka). Ha nincs parazita lapja, akkor a rovarölőszer lapot vissza kell tenni a pakli aljára. -„zuhany” kártya: Amikor a játékos ezt a lapot húzza, akkor minden parazitájától megszabadulhat. A „zuhany”, a „parazita” és a „rovarölőszer” kártyák, amiktől megszabadultak a játékosok a pakli aljára kerülnek. Figyelem: Ha az első játékos tévesen csap a paklira, vagyis nincs meg neki a 4 azonos macska lapja, akkor a pakli felső 2 lapját kell felhúznia. A forduló végén minden játékos megtartja a parazita kártyáit. Egy játékos megkeveri a cica kártyákat és újra kiosztja és a játék újra Kezdődik. Ki nyer? A játék végén a játékosok megszámolják a parazitáikat, és akinek a legkevesebb van, az nyer.

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.