;

Boldog család - Happy Family - kártyajáték

Kedvencekbe tesz
3.4 (10 értékelés)
Név: Boldog család - Happy Family - kártyajáték
Cikkszám: 5115
Korosztály: 5-99 év
Gyártó:

Djeco

Ár: 2490

Darabszám:

Gyűjtsd össze a családokat foglalkozásuk szerint!

A család akkor boldog igazán, ha mindenki együtt van.Így van ez a Péknél, a Tűzoltóéknál és még a másik öt családnál is.gyűjtsd hát egy csokorba a családtagokat.

Játékosok száma: 2-4 játékos részére A játék tartalma: 42 (7x6 kártyalap) a 7 család: A/ Pék család, B/ Zöldséges család, C/ Tűzoltó család, D/ Halkereskedő család, E/ Fodrász család, F/ Postás család, G/ Orvos család. Minden család 6 tagú: Nagypapa (1), Nagymama (2), Apuka (3), Anyuka (4), Fiú (5), Lány (6)

A játék célja: Össze kell gyűjteni a lehető legtöbb családot. A játék szabály : Osszunk ki 7 lapot játékosonként. A többi lapot középre helyezzük egy pakliban. A legfiatalabb játékos kezd. Az óramutató járásával megegyező irányba halad a játék. A játékosok elrendezik a lapjaikat úgy, hogy az azonos családba tartozó lapok együtt legyenek. A soron következő játékos, kérhet egy általa választott másik játékostól egy családtagot. Figyelem! Már rendelkeznie kell legalább egy családtaggal a kért családból. Ha megkapja a kért lapot, akkor folytathatja tovább a játékot, új lapot kérhet. Ha nem kapja meg, akkor húz lapot a pakliból és következő játékos jön. Amikor egy játékos összegyűjtötte egy bizonyos család mind a 6 lapját, azt mondja „család” és a 6 lapot maga elé teszi. Utána ő folytatja a játékot és kérhet új lapot valakitől. A játéknak akkor van vége, amikor a játékosok minden családot összegyűjtöttek. Ki nyer? Az nyeri a játékot, akinek több összegyűjtött családja van maga előtt.

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.