;

Bogoss - kártyajáték

Kedvencekbe tesz
3.7 (5 értékelés)
Név: Bogoss - kártyajáték
Cikkszám: 5160
Korosztály: 6+ év
Gyártó:

Djeco

Ár: 4390

Darabszám:

Rakj össze világító csontvázakat!

Nagyon szórakoztató különleges kártyajáték, szinte nélkülözhetetlen kelléke egy "ottalvós"" bulinak. A lapok világítanak a sötétben.

Ajánlott életkor: 6-99 éves korig, kizárólag BÁTOR antropológusok részére Játékosok száma: 2- 4 játékos A játék tartalma: 44 foszforeszkáló kártyalap, ebből - 30 ép csontot ábrázoló kártya (zöld jelöléssel a lapszélen) és - 12 db törött csontot ábrázoló kártyalap (piros jelöléssel) 2 Joker kártya

A játék célja: Legyél te a legügyesebb antropológus, akinek sikerül 2 ép csontvázat, vagy egy törött csontokból álló csontvázat elsőként összerakni! Egy csontváz áll: 1 db koponya, 1 db test, 2 kar és 2 láb (jobb-bal)

Játékszabály: Osszatok minden játékosnak 6 lapot. A többit tegyétek középre egy pakliba. A játékkör az óramutató járásának megfelelő irányban Kezdődik, legyen a legfiatalabb közületek az első. Az első játékos a többiek közül bárkitől kérhet lapot: megkéri játékostársát, hogy adjon neki egy kart (lábat, testet, koponyát) – éppen mire szüksége van ahhoz, hogy két teljes vagy egy törött csontokból álló csontvázat létrehozzon. (azt, hogy ép, vagy törött csontra van-e szüksége, tilos elmondani!) Ha a megszólított játékosnál van a kért kártyalap, úgy köteles azt odaadni. - ha a kapott kártyalap nem törött csontot ábrázol, úgy a játékos tovább folytathatja a rablást (akár a már megszólított játékostársától kérhet új lapot, vagy új játékost választhat) - ha a kapott kártya törött csontot ábrázol, akkor nincs több rablás, a következő játékos jön. - Ha nincs a kért testrészt ábrázoló lap a kiválasztott játékosnál, úgy a kérőnek a központi pakliból kell húznia. Ha a húzott kártyalap pont azt ábrázolja, amit keresett, akkor tovább rabolhat. Ha más testrészt ábrázol, meg kell tartania a kártyát és továbbszáll a rablás joga. Joker: A joker bármilyen testrészt helyettesíthet (töröttet és épet). Természetesen JOKER kártyát nem rabolhatsz az ellenfeledtől. Ha valakinek összegyűlt egy teljes csontvázhoz elég „alkatrésze”, azt leteszi maga elé (ebből már rabolni nem lehet!) Ki nyer? Akinek sikerül 2 ép, vagy egy törött csontokból álló csontvázat elsőként összerakni. MOST JÖN A JAVA! Ha nem vagy félős, sötétíts be, vagy várd meg a játékkal az éjszakát! (a sötétben való játék előtt tedd erős fénybe a kártyalapokat – pl. lámpa alá – hogy a különleges foszforeszkáló anyag fénnyel feltöltődjön). Az éjszaka sötétjében a törött csontokat ábrázoló lapokon szaggatott vonal jelenik meg! ép csont törött csont A nagy kártyalap, amit a dobozban találsz alkalmas arra, hogy „feltöltés” után erre helyezd az osztás után kimaradt lapokat lefordítva, így majd nem kell keresgélnetek húzásnál a sötétben. Jó játékot!

Nagyon szeretek a Providajátéknál vásárolni, mert minden játék kiváló minőségű és hamar a család kedvencei lesznek!

Hoványi Dávid
Protech Magyarország Kft.

Gyors és pontos szállítás! Szeretjük ezeket a játékokat!

Vilányi Dániel
Rufftech Kft. 

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.