;

Játék

(1)

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Provida Játék Webáruház - „Játszva tanulok!”

A Provida játék webáruház a tudatos szülők számára kínál prémium minőségű és a gyermekek fejlődését, szórakozását támogató játékokat. A játék webshop mottóját leginkább a 3K-val tudjuk szemléltetni: készségfejlesztő és kreatív játékok, kiváló minőségben.

A játékok segítik a korai készségfejlesztést, ami nagyban meghatározza a gyermek fejlődését és később az iskolai teljesítményét. A játék webáruház kínálatában szerepelnek olyan kreativitást fejlesztő játékok is, melyek az egész családnak remek szórakozást és igazi élményt biztosítanak.

Kizárólagos forgalmazói vagyunk 5 termékcsaládnak:

  • Lilliputiens a csodák kis világa!  A belga cég minden játéka egy utazás a felfedezések világába.  A játékokban mindig felfedezhetünk egy kis extrát! Ezen kívül a Lilliputiens játékok a környezettudatosság jegyében készülnek: OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező textilekből. Különlegesen puha, színes, bájos, kicsiknek szánt, kreatív játékai  hipoallergének! A nagyobbaknak szánt különleges papír- és fajátékok alapanyagi FSC minősítéssel rendelkeznek.

  • A francia Vilac 1911 óta gyárt alapvetően fa játékokat kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A kis asztalosműhely első játékai fényes, színes felületükkel hívták fel magukra a figyelmet. Ez a hagyományőrzés azóta is nyomonkövethető a gyártó tevékenységében, de kínálata folyamatosan bővül beltéri és kültéri játékokkal egyaránt. A játékok tervezői a klasszikusabb stílustól a modern felfogásig alkotják meg a magas minőségű játékokat. Mélusine Allirol bájos figurái és Nathalie Lété szemet gyönyörködtető grafikái a család minden tagját elvarázsolják.

  • Az AladinE kreatív termékcsalád magas minősége miatt már a legkisebbeknek is adható. A kézműves játékokat soha nem lehet elég korán kezdeni, vallják a gyártó munkatársai, így már 18 hónapos kortól kínálnak, teljesen veszélytelen, mindenből kimosható babanyomdákat. A jumbó ceruzáktól a zsírkrétákig, csillogó filcektől, a metálfényű színesekig, nyomdák, gyurmák közül válogathatnak kisfiúk és kislányok, nagyfiúk és nagylányok.

  • Az Avenue Mandarine kreatív és fejlesztőjátékai részletgazdag kidolgozottságukkal, kifinomult stílusukkal hamar a  gyerekek kedvencei lesznek. A nagyobbaknak szóló papíráruk, kreatív készletek, partijátékok a legkedveltebb lovas és divat témákat érintik.

 

  • Mon Petit Art termékeknek, melyeket neves francia tervezők álmodnak meg, és a környezettudatosság elve alapján készítik őket. A Mon Petit Art játékok szórakoztató funkciójuk mellett segítenek a vizuális nevelésben is, a művészi játékok kreatívitásra, fantáziájuk használatára ösztönzik a gyerekeket.