Pajkos utcabál

2016-09-13 | Provida | Hozzászólások ()
Idén is megrendezésre kerül a Pajkos utcabál Újbuda egyik közkedvelt családi rendezvénye.

A Pajkos utca forgalom elől lezárt szakaszát sátrak, színpad, akadálypálya, mászótorony lepik el 2016 szeptember 17.-n szombaton 14 órától. 

A szervezők az Omnivagus Egyesület és a FejlesztőHáz színes programokkal várják a kicsiket és nagyokat, lesz itt minden, ami szemnek, szájnak, fülnek, gyereknek, felnőttnek kedves!

A bátrak és a kevésbé bátrak is kipróbálhatják a rekeszmászást, a MászóJátszóban a képességfejlesztő falmászást. A FejlesztőHáz tornatermében ízelítőt kaptok a tipegő- bölcsis- és ovis tornákból, szakembereik tanácsadással várják a hozzájuk érkezőket.
Nincs utcabál tánc nélkül. Ezen a délutánon több tánccal is megismerkedhettek. Bemutatkozik a Rock& Magic tánc együttes, majd egy kis néptánc bemutató és körtánc következik, végül a Carmensalsa táncosai a salsából adnak ízelőt, majd táncra perdítik a közönséget is.
Megismerkedhettek a világ legaranyosabb terápiás kutyusaival és megtanulhatjátok, hogyan kell újraéleszteni.
A jó hangulatról az Alma Zenekar gondoskodik 17 órától, utána Trabarna nevetteti meg a közönséget. Az estét a Rock Clasix zenekarral egy fergeteges utcabál zárja.
Kora délutántól várják az ifjú művészeket, akik kettő és négy óra között asztalrajzaikkal színesítik az utcát. A legjobbakat közülük az Alma zenekar fellépése lőtt díjazzuk. 
Az Omnivagus Egyesület szervezésében ide varázsoljuk az Országos KÉKtúrát. A rendezvény alatt végig járhatjátok a MiniKÉK-et és pecsételhettek a miniKÉK füzetbe. Aki a kérdésekre helyesen válaszolt és a kiállítói helyszíneken is begyűjtötte a pecséteket tombola szelvényt kap ajándékba!
A kiállítók, a fellépők és a támogatók jóvoltából értékes nyeremények várják a tombola szelvények tulajdonosait. A tombolát is  kétszer sorsolják, először az Alma zenekar, este pedig a Rock Classix fellépése előtt.
Az utcabál ideje alatt székely falatokkal, gyümölcs koktélokkal, kürtős kaláccsal, sörrel és további finomságokkal várják a családokat!;