Indul Les Jouets Libres játékunk!

2014-02-27 | Provida | Hozzászólások ()

Les Jouets Libres játék

INDUL ÚJ JÁTÉKUNK!

Találd ki melyik városokba csatangoltak el új játékaink a Les Jouets Libres figurái! 

Ugye te is szeretsz játszani és kirándulni? Új táblás játékaink figurái szétszéledtek az országban. A bábuk küldtek egy-egy képeslapot, mely alapján a nyomukra bukkanhatsz! Neked is sikerül? 

Játssz velünk! 

Mit kell tenned? 

  1. Iratkozz fel hírlevelünkre a www.providajatek.hu oldalon. 
  1. Lájkold Facebook oldalunkat! 
  1. 10 napon keresztül kövesd a napi posztokat FB oldalunkon, és akár naponta, vagy egy levélben, de legkésőbb 2014. március 9-ig küldd el annak a 10 magyar városnak a nevét ahol elbújtak a csavargó figurák. Az üzenetben ne felejtsd el saját nevedet is feltüntetni! 

Megfejtésedet és nevedet a info@providajatek.hu címre várjuk! 

 

Nyeremények:

Minden helyes megfejtést beküldő kap egy 15 %-os kupont, melyet 2014. március 16-ig beválthat webshopunkban a www.providajatek.hu oldalon.

 Az összes helyes megfejtő közül kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki 10.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb.

 Eredményhirdetésre 2014. március 10-én kerül sor.

 

 A “ Találd ki melyik városokba csatangoltak el új játékaink a Les Jouets Libres figurái!” játék játékszabályzata

A nyereményjátékban résztvevők jelen játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. 

A nyereményjátékban részt vehet minden természetes személy, kivéve a Nilla 98 Kft. munkatársait, és a dolgozók közeli hozzátartozóit.

 A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

 A játék 2014. február 27-től március 9-én éjfélig tart.

 

A részvétel feltételei

l  Küldje el a képeken látható 10 magyar város nevét az info@providajatek.hu címre saját nevének feltüntetése mellett.

l  A játékos iratkozzon fel a Provida Játék hírlevelére.

l  Lájkolja a Provida Játék Facebook oldalát.

 

Eredményhirdetés

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Nilla 98 Kft./Provida Játék Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét. 

A nyerteseket e-mailben értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény felhasználásának módjáról. A Nilla 98 Kft./Provida Játék nem vállal felelősséget a játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért, illetve azért, ha a játékos e-mailben, illetve Facebook üzenettel nem elérhető.

 

Nyeremény átvétele

A Nilla 98 Kft./Provida Játék fenntartja a jogot, hogy a nyereményt e-mail útján juttatja el a nyerteseknek.

 

Adatkezelés

A játékos a nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz Nilla 98 Kft. hírlevelére való feliratkozással a Provida Játék termékeivel és akcióival, kapcsolatos információkkal megkeresse, Az adatszolgáltatás önkéntes.

 

A Szervező jogai

A Nilla 98 Kft./Provida Játék a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekkel, károkkal, veszteséggel kapcsolatban felelősséget nem vállal. 

A Nilla 98 Kft./Provida Játék fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. 

A Nilla 98 Kft./Provida Játék a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

 

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhető: info@providajatek.hu

 
;