;

Felfedezős játékok

(129)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Felfedezős játékok

A felfedezős játékok során a gyermekek új dolgokat tanulhatnak, csodás sikerélményekkel gazdagodhatnak. A kíváncsiság és az ismeretlen megismerése nagy szerepet játszik az emberiség fejlődésében. A gyermekek óvodás és kisiskolás korukban talán a legkíváncsibbak, és ha ebben az időszakban megerősíti őket abban, hogy ez egy fontos momentuma az életnek, később is szívesen tanulnak majd új dolgokat.

A felfedezés öröme

A felfedezős játékok elősegítik a tudásszomj folyamatos meglétét és a felfedezés örömét. Egy felfedezős játékot akár többen is játszhatnak, így egy gyermekzsúr témájának is tökéletes. Biztosan Ön is szeretett kiskorában felfedezőset játszani, a XXI. századra pedig a gyermekek ehhez már segítséget és készségfejlesztő eszközöket is kapnak. Így a játék még élvezetesebb lehet és a tanulás is könnyebben megy. A felfedezős játékok egy jelentős része nem szorul a négy fal közé, hanem bátran játszhatnak a gyerekek kinn az udvaron is vagy egy túra alkalmával a friss levegőn.

Ajándék

Felfedezős játékokat is érdemes a korosztálynak megfelelően választani, illetve gyermeke érdeklődési köre is kifejezetten befolyással lehet a megfelelő felfedezős játék kiválasztására.