;

Építős- és szerelős játékok

(89)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Építős és szerelős játékok

Első hallásra azt gondolhatná, hogy építős játékok fiúknak készülnek csak. Azonban igen sok kislány is kedveli ezeket a játékokat. A szerelős és az építős játékok nagyfokú kreativitást hoznak ki a gyermekekből és az alkotás élményét is megtapasztalhatják. 

Kreativitás és térlátás

A gyerekek az építő kockákat kedvükre pakolhatják, és olyan alkotást készíthetnek, melynek csak fantáziájuk szab határt.A kreatív játék élmény mellett az építős játékok kifejezetten jótékony hatással lehetnek a gyerekek térlátására is. Lehet, hogy az a gyermek, aki most építős játékkal játszik, majd egyszer hidakat és óriási felhőkarcolókat tervez majd. Az építős játékok mellett nagy kedvenc a kisfiúknál a szerelős játékok, melyben igazi mini férfiakká válhatnak. Megjavíthatják az autót, a csapot és ki tudja, még mi mindent szeretnének majd a gyerekek kipofozni és helyreállítani. 

Ajándék

Bátran lepje meg gyermekét egy építős játékkal, biztosan nagy sikert fog aratni. Sőt, meg fog lepődni, hogy milyen inspiráló hatással lesz gyermeke fantáziájára.