;

Djeco játékok

(777)


Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Djeco az egyedi, minőségi játék

A Djeco egyedi és minőségi termékei között minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. A francia játékok látványos és egyedi tervek alapján készültek, ezáltal napjainkra az egyik legismertebb játékmárkává nőtte ki magát. A céget a jelenlegi tulajdonos, Frederick Michel Dales édesanyja alapította 50 évvel ezelőtt Párizsban. Azóta a Djeco minőség egyre jobban terjedt, és az egyik leghíresebb francia játékforgalmazóvá vált.

A látványos, eredeti tervek kellemes francia hangulatot tükröznek. Kiváló minőség, egyedi tervezés, különleges színvilág jellemzi a játékokat, készleteket egyaránt, amelyek minden korosztály számára készültek. A piacon három márkával van jelen: Djeco, ami a cég játékainak fő márkája, Djeco – Design by, ami a kreatív termékeket foglalja magába és Djeco – Deco, amely a dekorációs termékeket forgalmazza.

Djeco - Design by

A Djeco - Design by termékek fejlesztik a kreativitást, kézügyességet, kellemes kikapcsolódást nyújtanak a gyermekeknek.

A márka egy eredeti ötlet megvalósulása, amely francia képzőművészek és kézművesek összefogásából született. A Djeco Design by termékekben a tervezők magas szintű szaktudása ötvöződik a kézművesek egyedi, utánozhatatlan kivitelezésével. A játék készítéséhez minőségi alapanyagokat használnak, melyekből egyedi darabokat alkotnak. A termékek választéka gyakran bővül, újabb és újabb figurákkal gazdagodik! A kész termékek között megtalálhatóak a minden korosztály számára megfelelően kialakított kreativitást, esztétikai érzéket, alkotó készséget fejlesztő játékok. Különböző készletek kaphatók: gyurmázás, nyomdázás, festés, matricaragasztás, képkészítés homokszórással, csillámporral, varrás, stencilezés, divattervezés, ékszerkészítés, űrhajók, szuperhősök hajtogatása, képregény készítés, graffiti rajzolás, és még bővül majd a termékpaletta.

Djeco - Deco dekorációs játékok

A Djeco-Deco dekorációs játékok segítségével egy saját mesevilágot alkothatnak a gyermekek. A falmatricák, lámpák, girlandok, maszkok, 3D-s faliképek vidám hangulatot biztosítanak a gyerekszobában. A termékek tökéletesen tervezett, gazdagon díszített dekorációk.

Díjnyertes illusztrátorok, grafikusok által tervezett, varázslatos Djeco játékok lehetővé teszik a gyermekek álmainak, vágyainak megvalósítását, vagy akár egy különleges mesevilág megalkotását, amelynek csak a gyermek képzelete szab határt. Különleges színviláguk csodás hangulatot biztosít a gyerekszobában, lakásban egyaránt.

A Djeco termékek számos kategóriában megtalálhatóak a webes oldalunkon (providajatek.hu):

¨       kreatív játékok és eszközök;

¨       fejlesztő, oktató játékok;

¨       társasjátékok;

¨       kártyajátékok;

¨       Puzzle és kirakós játékok;

¨       kiegészítők;

¨       partijátékok és kiegészítők;

¨       babajátékok;

¨       ékszerek és ékszerkészítő készletek;

¨       szerepjátékok;

¨       mozgásos és ügyességi játékok;

¨       építős- és szerelős játékok;

¨       bűvészjátékok;

¨       fajátékok;

¨       hangkeltő játékok.