;

Bűvészjátékok

(14)

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Bűvészjátékok

A gyerekek a bűvészekért elképesztő módon tudnak rajongani. Az, hogy valaki a szemük láttára egy olyan dolgot hajt végre, ami látszólag lehetetlen, számukra csodálatra méltó. Éppen ezért kínálatunkban bűvészjátékok is találhatóak. A gyerekek az eszközök segítségével elsajátíthatnak egy-egy trükköt. A bűvészjátékokat a nagyon piciknek még nem ajánlanánk, de az óvodások és kisiskolások odáig és vissza lesznek egy bűvészjáték szettől.

Lámpaláz "megelőzésére"

A bűvészjátékok fejlesztik a gyermekek fantáziáját, kitartását és összpontosító készségüket, valamint önálló produkciókkal önbizalmukat is erősíthetik. Így később, egy szereplés alkalmával kevésbé lesz lámpalázas.

Ajándék

Válogassanak bűvészjáték kínálatunkból a gyermekek igényei és életkora szerint. Gyermekük pillanatokon belül szabadjára engedi majd fantáziáját és egy szórakoztató kis bűvész produkcióval lepi majd meg az egész családot. A bűvészjátékok, többi termékünkhöz hasonlóan kifogástalan, prémium minőségűek, így a gyerekek bátran kezelésbe vehetik a játékokat. A bűvész dobozkák és a használati útmutató, valamint a videók segítségével gyerekei könnyedén elsajátíthatják a bűvész trükköket.