;

Bizsu és ékszerek

(27)

Áraink bruttó árak, az ÁFA összegét tartalmazzák. Áraink forintban értendőek.
A webáruház és az üzlet kínálata, árai és készlete eltérhetnek.

Bizsu, ékszerek

Minden kislány odáig van a nőies, csajos dolgokért, szereti kipakolni anyu vagy a nagyi ékszeres dobozát, és magára aggatni minden egyes csillogó darabot.

A kreativitás és ízlésvilág formálódása

A gyerek ékszerek fontos részét képezik a kislányok jövőbeli énképének kialakulásában, ugyanis akik már kisebb korban feltúrhatták anyu ruhásszekrényét, felpróbálhatták a cipőit, kidekorálhatták pofijukat anyu sminkjével, nagyobb korukra tisztában lesznek nőiességükkel és önbecsülésük is egészségesen alakul. Ha kisebb korban már felfedezik a jó minőséggel járó élményt, később ízlésvilágukra is pozitív hatással lesz. Az alkotás élménye pedig garantált az ékszerek elkészítése közben. A gyöngyök és matricák segítségével a kis ékszereket bátran díszíthetik, formázhatják. Az ékszerek elkészítése fontos szerepet játszik a finommotorika kialakulásában valamint kreativitásuk és ízlésviláguk formálódásában.

Ajándék

A Provida webáruház szeretne a kislányok kedvében járni és gyerek ékszerekkel is feltöltöttük virtuális polcainkat. A gyerek ékszer kitűnő ajándék lehet a kislányok számára, csak úgy, mint egy klasszikus plüssfigura, ezzel is biztos sikert aratunk majd. Bátran ajánljuk szülinapra, névnapra vagy akár karácsonyra is a gyerek ékszereket. A kis királylányok kedvükre válogathatnak a csinosabbnál csinosabb gyerek ékszerek között és azokat a fantáziájukat segítségül hívva alakítgathatják. Reméljük, mindenki megtalálja a kedvenc színű és formájú kis bizsuját, amit majd az oviban vagy családi összejöveteleken bátran mutogathat.