Rólunk

A Nilla 98’ Kft. 1998-ban alakult. Profilbővítésünk eredménye a PROVIDA játékbolt.

A szülők, nagyszülők egyik állandó kérdése: Milyen játékot vegyek a gyereknek, amivel boldoggá tehetem? Létezik-e olyan játék, amely szórakoztató, ugyankkor hasznos is, és hatékonyan segíthetem vele a gyermek fejlődését?

Célunk, hogy  biztonságos, szórakoztató és fejlesztő eszközöket kínáljunk a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A PROVIDA termékeit szakemberek: pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, pszichológusok iránymutatásai alapján határozzuk meg. Játékainkat csak olyan minőségi márkák közül választjuk, melyek régóta bizonyítottan megfelelnek a magas elvárásoknak.

Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk 6 termékcsaládnak: 

  • Az Avenue Mandarine játékok és kreatív készletek legapróbb részleteit a művészi kidolgozottság, és a már jól ismert magas minőség jellemzi. A francia tervezők által megálmodott játékok varázslatos világot teremtenek a gyerekszobákban. Már 2 éves kortól kínál összetett, többfunkciós fejlesztőjátékokat, a nagyobbaknak kreatív, alkotó készleteket, szerepjátékokat. Kínálatában a parti termékek mellett, matricák, festővásznak, nyomdák és számtalan alkotásra ösztönző játék megtalálható. A nagyobb lányok kedvükre válogathatnak naplók, ceruza és filctollkészletek, alkotó és tervező szettek közül, melyek a legkedveltebb lovas és divat témákra épülnek.
  • Az AladinE kreatív termékcsalád magas minősége miatt már a legkisebbeknek is adható. A kézműves játékokat soha nem lehet elég korán kezdeni, vallják a gyártó munkatársai, így már 18 hónapos kortól kínálnak, teljesen veszélytelen, mindenből kimosható babanyomdákat. A jumbó ceruzáktól a zsírkrétákig, csillogó filcektől, a metálfényű színesekig, nyomdák közül válogathatnak kisfiúk és kislányok, nagyfiúk és nagylányok
  • A Lilliputiens OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező textilekből készült, különlegesen puha, színes, bájos, kicsiknek szánt, kreatív játékai  hipoallergének és egyben környezettudatosak is. A nagyobbaknak szánt különleges papír -és fajátékok alapanyagi FSC minősítéssel rendelkeznek. A márka Genius sorozata a korai fejlesztést célozza, segíti. A Genius kollekció társasjáték darabjai az együtt játszás élményét adja már az egész kicsiknek is!
  • A francia Vilac 1911 óta gyárt alapvetően fa játékokat kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A kis asztalosműhely első játékai fényes, színes felületükkel hívták fel magukra a figyelmet. Ez a hagyományőrzés azóta is nyomonkövethető a gyártó tevékenységében, de kínálata folyamatosan bővül beltéri és kültéri játékokkal egyaránt. A játékok tervezői a klasszikusabb stílustól a modern felfogásig alkotják meg a magas minőségű játékokat. 
  • Mon Petit Art termékeknek, melyeket neves francia tervezők álmodnak meg, és a környezettudatosság elve alapján készítik őket. A Mon Petit Art játékok szórakoztató funkciójuk mellett segítenek a vizuális nevelésben is, a művészi játékok kreativitásra, fantáziálásra ösztönzik a gyerekeket.

Alapvető feladatunknak tartjuk a kényelmes, pontos és gyors ügyfélkiszolgálást, ezt segíti elő  telefonos és személyes ügyfélszolgálati irodánk működtetése is, ahol készséggel várják Önt munkatársaink.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük! Kövesse nyomon honlapunkat és facebook oldalunkat, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Közérdekű adatok:
Nilla 98 Kft.
1119 Budapest, Andor u. 21/C fszt.
Adószám: 13256225-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-208561
Bankszámlaszám: OTP 11742173-20172657-00000000


;