;

Rólunk

Az 1998-ban alapított Nilla 98’ Kft. 5 éve kezdett el minőségi gyermekjátékok forgalmazásával foglalkozni. A Tulajdonosok fontos célkitűzése volt, hogy a magyar vásárlókat megismertessék az igényes, kiváló alapanyagokból készülő, szórakoztató és fejlesztő játékmárkákkal.

PROVIDA játékbolt varázslatos világában az ismert, klasszikus játékoktól az egyedi, kivételes tervezésű, ötletes csodákon át, az újszülött kortól a játékos felnőttekig mindenki megtalálja kedvencét. A gyerekek számára biztonságos és környezetbarát anyagokból készülő termékeket grafikusok, művészek alkották meg a játéktervezőkkel úgy, hogy a fejlesztés hasznossága mellett a szórakozás és a játék öröme mindig újabb és újabb élményekkel gazdagítsa a család minden tagját.

A szülők, nagyszülők, szerető ismerősök, barátok is tudatosan keresnek és választanak olyan játékokat, melyek a gyermek fejlődését észrevétlenül támogatják, segítik.

PROVIDA kínálata szakemberek közreműködésével pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, pszichológusok tapasztalatai és iránymutatásai alapján alakult ki, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően állandóan megújul és változik. A játékok csak olyan márkák közül kerülnek ki, melyek régóta bizonyítottan megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak.

A PROVIDA elkötelezettségét az is mutatja, hogy kizárólagos forgalmazói 8 játékmárkának: 

  • Belgium első számú kedvence a két barátnő, édesanya által alapított Lilliputiens termékcsalád, mely minden egyes darabjával az anyai gondoskodást, figyelmet és kreativitást testesíti meg. A játékok egyedülálló módon támogatják a klasszikus játékélményt, a felfedezés, a megismerés örömét, ugyanakkor számos hagyományos termékhez kapcsolódó gyerekbarát applikációt is kínál a márka a kor elvárásainak megfelelően. A Lilliputiens Genius sorozata a korai fejlesztéshez nyújt nagyszerű játékokat, egyedülálló módon kicsiknek (akár 2 éves kortól) szóló társasjátékokat is! A Lilliputiens kedves figurái Georges maki, Alice róka, Louise unikornis, César medve, Albert elefánt, Nicolas farkas, Anais flamingó, Marius orrszarvú és Jack oroszlán az ölelni való, puha plüssökön, a papíralapú táblás játékokokon túl, csodálatos baba és gyerekszobai kiegészítőkön és mesekönyvekben is megjelennek.

 

  • Az Eurekakids 2004-ben indult hódító útjára Spanyolországból. Az alapító társtulajdonosok olyan játékok megalkotását, népszerűsítését és forgalmazását tűzték ki célul, melyek minden esetben pozitív értékekhez kapcsolódnak, felkeltik a gyerekek érdeklődését és kíváncsiságát, és így minden érzékükre hatva fejlesztik őket. A játékos fejlesztés mellett elengedhetetlen minden Eurekakids termék esetében, hogy biztonságos legyen, magas minőségű anyagokból készüljön, környezetbarát módon, a mai gyerekeket és szüleiket megszólító design és innovációs technika alkalmazva! A 0-12 éves korosztály érdeklődésére építő termékcsoportok a kicsiknek fejlesztő, mozgásjavító, zenélő baba- és fa játékokat, a nagyobbaknak hangszereket, kreatív készleteket, szerepjátékhoz kapcsolódó eszközöket, társasjátékokat, a kiskamaszoknak pedig mindemellett tudományos és felfedezőjátékokat találunk a márka óriási kínálatában. Az Eurekakids játékokat választó családok tudják, hogy a játékos megismerés a tudás alapja, és ezzel tehetnek legtöbbet gyermekük fejlesztéséért. Termékeik az iskolai ismeretek elmélyítésében is segítséget nyújtanak úgy, hogy a gyerekek élvezettel játszanak velük feledve és félretéve az elektronikus eszközöket! Magas minőségű fejlesztőjátékok széles választéka kicsiknek és nagyoknak, a már itthon is kapható Eurekakids kínálatában.

 

  •  1911-ben a francia Jura hegységben megbújó, 2000 fős kis faluból indult hódító útjára a világ minden pontján ismert Vilac játékmárka. A gyár központja ma is itt van, és továbbra is alapvetően fa játékokat készítenek kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, a hagyományos kézműves technikára jellemző eljárásokat alkalmazva. Közel 110 éve a kis asztalosműhely fényes felületű, színes játékaival hívta fel magára a figyelmet, mely azóta is a cég védjegye maradt. Az apró fa yo yo játéktól a nagy szerelőműhelyig, a díszesen festett zongoráig minden játéktípus megtalálható kínálatában. A Vilac márka nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az olyan klasszikus játékok, mint a szélben eregethető sárkány, a fa íj, a kugli és számos régmúltat idéző termék is helyet kapjon a fa bébijátékok, építő és konstrukciós játékok, társasjátékok, kirakók, szerepjátékok, kreatív játékok, járművek, gyerekszoba kiegészítők mellett. Folyamatosan bővülő kínálatát ismert művészekkel kialakított együttműködésekkel teszik még színesebbé. A szépen kidolgozott, igényes beltéri játékok mellett, rengeteg kültéri játékkal ösztönzik a gyereket arra, minél több időt töltsenek a szabad levegőn. Időtálló, hagyományos és modern fa játékok, magas minőségben és széles választékban, ez a Vilac

 

  • Az Avenue Mandarine hitvallása szerint a kis dolgok, az apró részletek is figyelmet érdemelnek! Játékaikat és kreatív készleteiket az ötletes tartalom, az egyedi, míves grafikák és a művészi kidolgozottság jellemzi. Lottó, memória, puzzle játékaik mellett széles választékban és rendkívül jó áron kínál kártyajátékokat és szerepjátékhoz szükséges kiegészítőket is. A csodálatos színezők, naplók, varrókészletek, nyomdák, ceruzák és matricák folyamatos alkotásra sarkallják a gyerekeket. Nincs jobb érzés, mint a saját készítésű ujjbábokkal eljátszani egy érdekes jelenetet, vagy babát varrni magunknak. A 2-12 éves korosztálynak rengeteg ötletes kreatív, alkotókészletet és fejlesztőjátékot találunk, ha a francia Avenue Mandarine kínálatából válogatunk.

 

  • A művészeti nevelést nem lehet elég korán kezdeni vallják az Aladine fejlesztői, ezért már 18 hónapos kortól bátran használható nyomdákat, festékeket, filctollakat adhatunk gyermekünk kezébe. Ezek gyermekbarát anyagokból, ki-és lemosható festékekből készülnek, a szülők legnagyobb örömére. A kreatív fantázia szárnyalásához a nyomdákon, festékeken, matricákon, színes készleteken, kifestőkön túl, többfunkciós fejlesztőjátékokat, kreatív alkotó készleteket is találunk a játékaik között. A babák, ovis, kisiskolás és kiskamasz gyerekek mellett az Aladine az alkotókedvű felnőtteknek is ajánl decoupage, textilfestő, scrapbook technikákhoz való termékeket! A magas minőségű kínálatban a hétköznapokban nagyszerűen használható készletek és kiegészítők mellett a márka az ünnepi alkalmakra (karácsony, húsvét, születésnap) is évről évre új kreatív kollekcióval készül!     

 

  • Hogyan kell vadállatokat rajzolni? Lehetséges-e csak vízzel, mégis színesen festeni? Ezekre a kérdésekre is választ ad az ausztrál kontinensről érkező TigerTribe játékmárka. Kínálatában egyedülálló, ötletgazdag játékokat találunk, melyek a színezés, rajzolás, mágneses játékok segítségével számtalan területet fejlesztenek már a legkisebbeknél is. Az ízléses, bájos grafikával készült kreatív készletek, mágneskönyvek, fürdőjátékok a kicsi gyerekek kedvencei lesznek. A lakatos naplókat, levélpapírokat, filceket, színezőket és számos technikát alkalmazó alkotó szetteket, matricákat a nagyobbak fogják örömmel használni szabadidejükben.

  

  • Mudpuppjátékaiban mindig találunk valami különleges pluszt, amire felkapjuk a fejünket! Az újrahasznosított alapanyagból készülő játékokat szívesen választják a tudatos szülők, ezzel is felhívják gyermekeik figyelmét a fenntartható fejlődésre, környezetünk védelmének fontosságára!A képalkotást, koncentrációt, rész-egész meglátását fejlesztő kirakójátékaik világítanak a sötétben, így még izgalmasabbá teszik a játékot és kitartóbbá a játékost, hogy mielőbb megláthassa a végeredményt! Egyedi darabokból álló puzzle-ok és táblás játékok mellett, a mini memória sorozatok, mágneses kirakók is gyerekek kedvencei.Különleges játék sok szeretettel megalkotva, ez a Mudpuppy!

 

  • A világ megismerése már a gyerekszobában elkezdődik az Egyesült Államokból érkezett Crocodile Creek játékaival. Kirakóikkal állatkereskedést vagy múzeumot látogathatnak a gyerekek, de beutazhatják a teljes galaxist is, hogy felfedezzék a Földön kívüli életet. Kisfiúk és kislányok kedvenc témái köszönnek vissza ezeken a szép kivitelű, bájos játékokon, melyeket 2 éves kortól ajánlunk.

Összegyűjtöttük a világ minden tájáról a gyerekek által legjobban szerethető, minőségi, igényes kreatív-és fejlesztőjátékokat! Fedezze fel weboldalunk teljes kínálatát vagy látogasson el hozzánk a budapesti ALLEE bevásárlóközpontba található Provida játék üzletünkbe, szeretettel várjuk!

Alapvető feladatunknak tartjuk a kényelmes, pontos és gyors ügyfélkiszolgálást, ezt segíti elő  telefonos és személyes ügyfélszolgálati irodánk működtetése is, ahol készséggel várják Önt munkatársaink.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük! Kövesse nyomon honlapunkat és facebook oldalunkat, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Közérdekű adatok:
Nilla 98 Kft.
1119 Budapest, Andor u. 21/C fszt.
Adószám: 13256225-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-208561
Bankszámlaszám: OTP 11742173-20172657-00000000