;

Bejelentkezés vagy regisztráció viszonteladói felületre

Kedves Leendő Partnerünk!

Köszönjük érdeklődését!

A Provida Játék Magyarországon a francia  AladinEAvenue MandarineVilac és a belga Lilliputiens valamint az amerikai Crocodile CreekMudpuppy és az ausztrál Tiger Tribe és a spanyol EUREKAKIDS játékmárkák kizárólagos, hivatalos képviselője.

Nagyereskedelmi tevékenységünk kiterjed a jól ismert Smart Games, Think Fun,  de a legnépszerűbb kártya-, társas és fejlesztőjátékok értékesítével is foglalkozunk. Ebbe a körbe tartozik a, Hurrican Games, DaVinci, Creativity Hub, Asmodée, Delta Vision, Adlung, Blue Orange, Gigamic, Drei Magier, Huch&Friends, Logicus, Lonpos teljes kínálata.

Célunk, hogy Partnereink mindent egy helyről, készletről azonnal elérjenek!

Teljes termékkínálatunk és a kapcsolódó árak a viszonteladói rendszerünkbe való regisztrálást követően tekinthető át. A céges adatok megadásával (pr@providajatek.hu címre) tudunk hozzáférési kódokat biztosítani.

 A viszonteladói felületünkön megrendelhető termékek készleten vannak, ezeket 2-5 napon belül szállítjuk.

Személyes átvételre a XI. kerülteben lévő Allee Bevásárlóközpontban lévő üzletünkben (hétfőtől szombatig 10-21 óra között, vasárnap 10-19 óra között) van lehetőség. Nettó 40 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen kiszállítást vállalunk, ezen értékhatár alatt a GLS futárszolgálat árszabása érvényes. Rendelését mennyiségi és értékhatár nélkül leadhatja, de 10.000 forint alatti rendelés esetén 1000 forint adminisztrációs díjat számítunk fel.

Legyen Ön is a Partnerünk, bővítse kínálatát minőségi, egyedi játékokkal!

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését , kérjük regisztráljon viszonteladói rendszerünkbe, és vegye fel velünk a kapcsolatot a pr@providajatek.hu e-mail címen vagy a +36-20-379-0195 telefonszámon.

Készséggel állunk rendelkezésére!

A Provida Játék csapata

   Avenue Mandarine - Maildor                       

Smart Games   Days of Wonder ThinkFunGigamic Drei Magier Spiele     Logicus    Huch & Friends     Adlung    Delta Vision  Abacus Asmodee              Blue Orange