Bejelentkezés vagy regisztráció viszonteladói felületre

Kedves Leendő Partnerünk!

Köszönjük érdeklődését!

A Provida Játék Magyarországon a francia  AladinEAvenue Mandarine,  Vilac,  Mon Petit Art és a belga Lilliputiens  játékmárkák kizárólagos, hivatalos képviselője.

Nagyereskedelmi tevékenységünk kiterjed a jól ismert Smart Games, Schmidt,  de a legnépszerűbb kártya-, társas és fejlesztőjátékok értékesítével is foglalkozunk. Ebbe a körbe tartozik a, Hurrican Games, DaVinci, Creativity Hub, Asmodée, Delta Vision, Adlung, Blue Orange, Gigamic, Drei Magier, Huch&Friends, Logicus, Lonpos és a ThinkFun teljes kínálata.

Fontos küldetésünknek tartjuk a diafilmek népszerűsítését, ennek a hagyományos, családi szórakozásnak a fenntartását, értékeinek, előnyeinek megőrzését és továbbadását. Kínálatunkban az összes elérhető magyar diafilm szerepel, de számos idegennyelvű filmet is kínálunk.

Célunk, hogy Partnereink mindent egy helyről, készletről azonnal elérjenek, mennyiségi és értékhatárbeli korlátozás nélkül!

Teljes termékkínálatunk és a kapcsolódó árak a viszonteladói rendszerünkbe való regisztrálást követően tekinthető át. A céges adatok megadásával (pr@providajatek.hu címre) tudunk hozzáférési kódokat biztosítani.

 A viszonteladói felületünkön megrendelhető termékek készleten vannak, ezeket 2-5 napon belül szállítjuk.

Személyes átvételre a XI. kerülteben lévő bemutatótermünkben (hétfőtől péntekig 8-16 óra között), vagy a XI. kerületi Allee Bevásárlóközpontban lévő üzletünkben (hétfőtől szombatig 10-21 óra között, vasárnap 10-19 óra között) van lehetőség. Nettó 30 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen kiszállítást vállalunk, ezen értékhatár alatt a GLS futárszolgálat árszabása érvényes.

Néhány gondolat a saját márkáinkról:

A Mon Petit Art a francia művészek, illusztrátorok képi világát varázsolja a gyerekszobákba. A vizuális élmény mellett, az alkotás öröme és a kreativitásra való ösztönzés jellemzi minden termékét.

Miért jól eladható a Mon Petit Art termékek? 

- mert a játékok egyedi képi világa minden esetben egy új élmény befogadását is jelentik a gyerekek számára így támogatva a művészeti nevelést. 

- mert minden játéka kreativitásra ösztönzi a gyerekeket teret adva fantáziájuk szárnyalásának. 

- mert büszkék vagyunk arra, hogy egy magyar vonatkozású terméket is beválogattak a kollekciójukba!

Szepesi Szűcs Barbara - Budapest 3D színező

A belga Lilliputiens márka legkisebbeknek készült különlegesen puha, színes, bájos, prémium minőségű, kreativitást fejlesztő játékaival a babák igényeit követve, fejlődésüket támogatva a születés pillanatától. A nagyobbaknak szóló magas minőségű cardboard termékek témától függően a kisfiúk és kislányok kedvencei.

Miért jól eladhatóak a LILLIPUTIENS termékek? 

- mert a kedves, szerethető figurák teljes termékcsaládot alkotnak, így a gyerekek minden játékélményüknél kedvencükkel lehetnek. 

- mert a játékok sokrétűek, több funkcióval is rendelkeznek, így éveken át is használhatóak. 

- mert a játékok magas minőségű alapanyagokból készülnek, így a születés pillanatától biztonságosan adhatóak a legkisebbeknek is. 

- mert az egyedülálló cardboard játékok már 2 éves kortól megtanítják a kicsiket a társasjátékok alapjairaGENIUS KOLLEKCIÓ

- mert edukálja a gyerekeket és szülőket a modern technológiák alkalmazására úgy, hogy közben a klasszikus játékélményt is erősítik, támogatják. SMART WONDERS termékcsalád

Az Avenue Mandarine kreatív és fejlesztőjátékai részletgazdag kidolgozottságukkal, kifinomult stílusukkal a gyerekek kedvencei lesznek. A nagyobbaknak szóló papíráruk, kreatív készletek, partijátékok a legkedveltebb témákat érintik.

Miért jól eladhatóak az Avenue Mandarine termékek? 

- mert a kifinomult, francia stílusú, részletgazdag grafikájú fejlesztőjátékok sokrétű funkcionalitásuk mellett esztétikai élményt is nyújtanak. 

- mert minden terméke magas minőségű, időtálló alapanyagból készül, ugyanakkor kedvező áron érhető el. 

- mert kreatív játékkészletei minden, az alkotáshoz szükséges terméket magukba foglalnak. 

- mert a fejlesztőjátékok mellett kiváló minőségű papírárut, kreatív eszközöket kínál népszerű témákban a nagyobb gyerekek és felnőttek örömére.

Az AladinE kreatív termékcsalád minden korosztálynak kínál eszközöket, magas minőségben kedvező áron. Nyomdáit már a legkisebbek is használhatják (3 féle méretben kapható), sőt a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek textil és scrapbook eszközöket is kínálunk. Ceruzák,filcek, zsírkréták, kreatív szettek, újraragasztható matricás füzetek is elérhetőek a cég kínálatában.

Miért jól eladhatóak az AladinE termékek? 

- mert szigorúan gyermekbarát alapanyagokból készülnek, komoly ellenőrzés mellett.

- mert a művészeti neveléshez a legkisebbeknek is kínál termékeket, már 18 hónapos kortól.

- mert figyelembe veszi a különböző korosztályok eltérő finommotorikus fejlettségét és érdeklődési körét.

- mert mindenből és mindenhonnan nyomtalanul kimosható, letörölhető minden terméke.

- mert az örömteli, sikeres alkotás élményét garantálják a magas minőségű eszközök.

- mert termékei sok területen egyedülállóak.

A francia Vilac 1911 óta gyárt alapvetően fajátékokat kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. A kis asztalosműhely első játékai fényes, színes felületükkel hívták fel magukra a figyelmet. Ez a hagyományőrzés azóta is nyomon követhető a gyártó tevékenységében, de kínálata folyamatosan bővül beltéri és kültéri játékokkal egyaránt. A játékok tervezői a klasszikusabb stílustól a modern felfogásig alkotják meg a magas minőségű játékokat. Mélusine Allirol bájos figurái és Nathalie Lété szemet gyönyörködtető grafikái a család minden tagját elvarázsolják.

Miért jól eladhatóak a Vilac termékek? 

-     mert a régi idők fából készült játékait kínálja modern kivitelben. 

-     mert természetes alapanyagokból készül, magas minőségi elvárásokkal. 

-     mert az apró, kisebb meglepetésektől a nagy ajándékokig minden korosztálynak kínál játékokat, minden kategóriában.

Legyen Ön is a Partnerünk, bővítse kínálatát minőségi, egyedi játékokkal!

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését , kérjük regisztráljon viszonteladói rendszerünkbe, és vegye fel velünk a kapcsolatot a pr@providajatek.hu e-mail címen vagy a +36-20-379-0195 telefonszámon.

Készséggel állunk rendelkezésére!

A Provida Játék csapata

          Avenue Mandarine - Maildor                

Smart GamesSchmidt Spiele   Days of Wonder ThinkFunGigamic

      Drei Magier Spiele     Logicus    Huch & Friends     Adlung    Delta Vision  Abacus 

Asmodee              Blue Orange                   Diafilm


;